stigla prinova

Majčinstvo u pedesetima! Naomi Campbell otkrila da je postala majka djevojčice

Nježnom objavom na društvenim mrežama britanska manekenka otkrila je da je dobila djevojčicu. Nije dala nikakve dodatne detalje o malenoj, no jasno je da Naomi Campbell uživa u ulozi života.

Proslavljena manekenka Naomi Campbell na društvenim mrežama pohvalila se da se u 51. godini ostvarila kao majka. U njezin život stigla je djevojčica, a ponosna majka zasad nije otkrivala nikakve detalje, otkrila je putem Instagrama tek da je blagoslovljena što je malena stigla.

Čitajte i: 'Crna pantera' oca nikad nije upoznala, a zbog traumatičnog djetinjstva postala je nasilna

"Prekrasan mali blagoslov odabrao me da budem njezina majka. Počašćena sam što ću imati ovako nježnu dušu u svom životu. Nema riječi koje bi opisale životnu vezu koju sada dijelim s tobom, mali anđele. Nema veće ljubavi", napisala je Campbell u opisu fotografije na kojoj se vide tek nogice njezine djevojčice. U objavi je, inače, označila i svoju majku Valerie, koja je svoju slavnu kći sama odgajala.

Čitajte i: Prije ju je obasipao poklonima, sada je tuži: 'Crna pantera' bivšem dečku dužna milijune dolara

Dirljiva objava dobila je niz komentara u kojima su obožavatelji čestitali i podržali Naomi, rekavši joj da je malena kruna njezine karijere i života. Podsjetimo, prije svega dvije godine Campbell je u intervjuu izjavila da još nije spremna postati majkom. No, tada je dala do znanja i da čeka da vidi što će joj 'svemir donijeti'. A donio joj je kćerkicu koju danas smatra svojim najvećim blagoslovom.

Linker
19. travanj 2024 22:07