Ivana Kovač na osamljenoj plaži
 Instagram
Na osamljenoj plaži

'Mala od Miše' mami uzdahe po plaži i masliniku: Ivana Kovač nikad zgodnija

Pjevačica Ivana Kovač posebno uživa u kolovozu kada redovito posjećuje omiljene osamljene plaže i puni baterije.

Splitska pjevačica Ivana Kovač početkom rujna će proslaviti 40. rođendan, a u novo desetljeće će ući uživajući u obiteljskoj idili, što pokazuju njezine fotografije na društvenim mrežama koje su uglavnom posvećene njezinoj kćerkici Eleni. Osim što trenutačno traži skrivene plaže na kojima odmara uz more, poznata Splićanka je odradila i fotosession u masliniku gdje je nosila bež rupičastu haljinu ispod koje se nazirao crni badić. Ivana je u rekordnom roku vratila svoju liniju nakon što je u kolovozu prošle godine postala majka.

Instagram
Ivana Kovač na osamljenoj plaži

Instagram
Ivana Kovač u masliniku

Njezina kćerkica Elena na svijet je došla 6. kolovoza 2017., pa je obitelj Kovač svojoj princezi početkom kolovoza napravila pravu feštu. Dijete pjevačica odgaja u sretnoj vezi s partnerom Elvirom Hasanhodžićem i par ne krije koliko im je radosti donijela djevojčica, koja je kruna njihove desetogodišnje ljubavi.

Sretan ti Prvi Srićo moja NAJVEĆA!!!

Objavu dijeli ׁ ׁ I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial)

'Majčinstvo je najljepši osjećaj. Kad dođe beba, sve to nekako krene samo od sebe. Ljubav prema djetetu daje snagu zahvaljujući kojoj sve izdržiš bez pogovora i s dobrom voljom', rekla nam je Ivana nedugo nakon porođaja te dodala da djed Mišo 'non-stop zove, sve želi znati, do najmanje sitnice, je li jela, kad je jela, je li spavala...'.

Linker
17. travanj 2024 09:59