instagram
SVAKA ČAST!

Marijana Batinić ponosna na bivšu natjecateljicu showa koja je skinula sto kilograma: 'Smršavjela si još i jako si lijepa'

Komplimenti za bivšu natjecateljicu iz "Života na vagi" ne prestaju pristizati na njezinu adresu, a Marijana Batinić posebno je oduševljena njezinim nedavno objavljenim fotografijama.

Marijana Batinić ljeto provodi radno snimajući nove sezone showova "Ljubav je na selu" i "Život na vagi" tako da se jedva stiže okupati se nekoj od splitskih plaža, ali zato uskoro planira bijeg na Šoltu gdje je sa suprugom Matejom kupila vikendicu. Tome, se kaže, baš veseli jer je tamo po cijele dane u badiću bez šminke i frizure.

Marijana Batinić / Privatne fotografije

Voditeljica je već priznala da je zbog natjecatelja u showu "Životu na vagi" znala pustiti suzu, pogotovo kad ih vidi da su na putu velikih promjena.

Gabrijela Crnjac je u popularni show 'Životu na vagi' ušla sa nevjerojatnih 183,7 kilograma, skinula je 100 kilograma u godinu dana, a od prošle godine čini se da je i dodatno smršavjela. I Marijana je to primijetila na njezinim društvenim mrežama pa ju je javno pohvalila.

Promo RTL
Marijana Batinić

"Smršavjela si mi još, draga naša. I jako si lijepa", napisala je Brođanki popularna Splićanka, oduševljena njezinom promjenom, a Gabi joj se zahvalila na komplimentima.

instagram

Prošle godine hvalila ju je i trenerica Sanja Žuljević koja je bila impresionirana njezinom čeličnom voljom.

"Gabi, kraljica... Uspjela je dosad skinuti 100 kilograma!! Dobro ste pročitali 100 kilograma. Trudila se skinuti te guzičetine i uspjela je! A dalje ide u revijalnom tonu, nema ne mogu ", napisala je u rujnu prošle godine njezina trenerica iz showa.

Facebook/Život na vagi
Gabrijela Crnjac koja je osvojila srce Hrvatske, iz showa je izašla gotovo 55 kilograma lakša

Linker
20. travanj 2024 17:38