NETFLIXOV HIT

‘Marseille‘ trenutno boravi u Hrvatskoj: Bojana Gregorić Vejzović u društvu zvijezde planetarno popularne španjolske serije

Hrvatski glumac sa španjolskom adresom, Luka Peroš pozirao je s našom glumicom i pozvao njezine obožavatelje na dramski koncert ‘Zagreb2020‘.

Tek su se slegli dojmovi posljednje, pete sezone planetarno popularne serije „Kuća od papira“ (La casa de papel), a domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović potaknula je mnoge obožavatelje na prisjećanje i razmišljanje.

"Samo neki ozbiljni 'Money Heist' razgovori" napisala je glumica u opisu fotografije na Instagramu na kojoj pozira s domaćim glumcem sa španjolskom adresom - Lukom Perošom koji u Netflixovoj uspješnici utjelovljuje Marseillea - seksi pljačkaša sa zalizanom kosom i brkovima koji je ubrzo pridobio simpatije publike.

Čitajte i: Bojana Gregorić Vejzović: ‘Sin i ja disali kao da nam netko drži čarapu na ustima, ne možeš udahnuti koliko ti treba‘

Peroš, sudeći prema objavama na društvenim mrežama trenutno boravi u Hrvatskoj, a obožavatelje i pratitelje naše glumice pozvao je putem njezinog Storyja na "Zagreb2020" - kazališni autorski projekt Filipa Šovagovića i Dubravka Mihanovića u kojem uz druga poznata domaća glumačka imena, glumi i Bojana. Prve izvedbe zakazane su 27. i 28. studenog 2020. u Kući za ljude i umjetnost Lauba.

image

Naša glumica Bojana Gregorić Vejzović ima ulogu u dramskom koncertu 'Zagreb2020.'

Zeljko Puhovcki/CROPIX

Čitajte i: Naš glumac iz serije ‘La casa de papel‘ diže uzbuđenje povodom izlaska novih nastavaka: ‘Još četiri tjedna kume!‘

Dok ispod zajedničke fotografije poznatih glumaca pristižu komplimenti, mnogi se nadaju šestoj sezoni serije za koju je Netflix prošle godine najavio definitivan kraj, a to je potvrdio i tvorac serijala i redatelj kriminalističke drame Álex Pina koji je radnju vodio tako da s desetom epizodom pete sezone sve bude smisleno završeno.

Ipak, složili bi se mnogi da nada umire posljednja, a obožavatelji su definitivno spremni na neočekivan obrat!

Linker
19. travanj 2024 18:02