SAPUNICI NEMA KRAJA

Meghan Markle bijesna zbog izjava Piersa Morgana: ‘Štetno utječete na osobe s mentalnim poteškoćama‘

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, prigovorila je britanskoj televizijskoj kući ITV zbog riječi njezina sada bivšeg voditelja Piersa Morgana da ne vjeruje onome što je izgovorila u nedavnom intervjuu, smatrajući da će takve izjave štetno utjecati na osobe s mentalnim problemima, prenio je CNN.

ITV je u utorak objavio da će Morgan napustiti program "Good Morning Britain", koji je do tada vodio, nakon što je javno izrazio sumnju u istinitost njezinih tvrdnji u prošlotjednom intervjuu s Oprah Winfrey da je razmišljala o samoubojstvu.

"Nakon razgovora s ITV-om, Piers Morgan zaključio je da je vrijeme da napusti Good Morning Britain", objavila je tvrtka navodeći da je prihvatila tu odluku kojoj nema što dodati. Prema saznanjima CNN-a prigovor Meghan Markle odnosio se na utjecaj Morganovih komentara na druge i kako bi mogao umanjiti ozbiljnost mentalnog zdravlja.

image
Piers Morgan snimljen nakon otkaza.
EVENING STANDARD/EYEVINE/PROFIMEDIA

Morganove ocjene njezina intervjua izazvale su snažne reakcijCute u britanskoj javnosti i osude britanske zaklade za mentalno zdravlje Mind.

Nagli pad najvećeg mrzitelja Meghan Markle! Piers Morgan karijeru je izgradio na ‘ubilačkom‘ nagonu

Britansko vijeće za elektroničke medije Ofcom primilo je više od 41.000 prigovora zbog te emisije ITV-a i pokrenulo je istragu zbog eventualnog nanošenja štete. Morgan ne odustaje od svojih tvrdnji da ne vjeruje onome što je Meghan Markle govorila u intervjuu i to je ponovio i u srijedu, braneći se pravom na slobodu govora.

image
Piers Morgan ne želi priznati da je pretjerao kada se žestoko obrušio na Meghan Markle.
BEN CAWTHRA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I da shvaća, ne želi priznati da je pretjerao kada se žestoko obrušio na Meghan Markle, a u debatu se uključila i njegova supruga Celia Walden (44), spisateljica i novinarka koja je podržala svog muža: napisala je da bi Meghan trebalo kandidirati za Oscara zbog uloge koju je odigrala u intervjuu s Oprah.

Britanci ludi od bijesa, Piers Morgan predvodi u ogorčenim komentarima: ‘Intervju s Harryjem i Meghan je sramota‘

Linker
16. travanj 2024 18:55