Michelle i Barack sa svojim kćerima Sashom i Malijom.
 Getty Images
Hit intervjuu

Michelle Obama ostavila je Meghan Markle bez riječi: Nikad iskrenije nije govorila o kćerima

Iako je vojvotkinja kao urednica u Vogueu Michelle Obami postavila tek nekoliko pitanja s intervjuom je bila itekako zadovoljna.

Zadnja stranica u časopisu Vogue sadrži nekoliko jednostavnih pitanja i odgovora, a Meghan Markle ju je odlučila posvetiti Michelle Obami. Nakon što je pristala na suradnju, vojvotkinja od Sussexa ostala bez riječi kada je dobila odgovore, a oni su, ističe Meghan, samo potvrdili zašto je Michelle toliko cijenjena u javnosti.
U prvom pitanju Meghan je otkrila da je dobila vrlo sentimentalnu poruku od bivše prve dame SAD-a za Majčin dan, a onda su se raspričali o najvažnijoj ulozi života.

WOKINGHAM, ENGLAND - JULY 10: Prince Harry, Duke of Sussex, Meghan, Duchess of Sussex and Prince Archie Harrison Mountbatten-Windsor attend The King Power Royal Charity Polo Day at Billingbear Polo Club on July 10, 2019 in Wokingham, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

"Majčinstvo je vrhunska lekcija u otpuštanju. Koliko god se trudile, ne možemo sve kontrolirati. Kao majke ne želimo da nam itko ili išta povrijedi djecu, ali život ipak ima drukčije planove: oderana koljena, neravne ceste i slomljena srca", odgovorila je Michelle na pitanje čemu ju je majčinstvo naučilo i dodala: "Majčinstvo me naučilo da svojim kćerima većinu vremena moram dati prostora za istraživanje i razvoj u ljude kakve one žele biti, a ne onakve kakve bih ja možda željela da budu. Umjesto da im priječim put u njihovim namjerama, naučila sam da je moj posao biti im sigurno mjesto u koje se uvijek mogu vratiti kada padnu i pokazati im kako da se ponovno same uzdignu."

"Obje su jako skromne, ali su i različite. Jedna o osjećajima govori vrlo otvoreno, a druga se otvara samo pod svojim nekim svojim uvjetima. Jedna dijeli njezine najdublje osjećaje na prvu, drugu tek morate pročitati. Ne mogu ih uspoređivati, ali sam sretna jer su obje odrasle u pametne, suosjećajne i neovisne mlade žene.", kaže Michelle te je dodaje da je sretna što njezin otac nije pravio razliku između svojih sinova i kćeri.

WASHINGTON, DC - OCTOBER 27:  U.S. President Barack Obama walks with his wife Michelle Obama (R) and two daughters Malia Obama (L) and Sasha Obama (2R) through Lafayette Park to St John's Church to attend service October 27, 2013 in Washington, DC. Obama is scheduled to travel to Boston this week.  (Photo by Shawn Thew-Pool/Getty Images)
Getty Images
Michelle i Barack sa svojim kćerima Sashom i Malijom.

"Kad sam još bila u osnovnoj školi, moj otac je kupio mom bratu bokserske rukavice. Ali kad se vratio kući iz trgovine, nosio je ne jedne, već dva para rukavica. Nije htio svog sina naučiti udarati bez da osigura da i njegova kćer to može isto", dodala je u vrlo iskrenom intervjuu Michelle koja je nakon izlaska autobiografije otišla korak dalje i postala istinska zvijezda.
Tijekom spektakularne promotivne turneje koja je više nalikovala koncertima neke pop-zvijezde, poput njezine dobre prijateljice Beyonce Knowles, Michelle je, uz voditelje kao što su Oprah Winfrey i Sarah Jessica Parker, punila dvorane koje primaju po nekoliko desetaka tisuća gledatelja.

Linker
18. travanj 2024 16:41