Na meti uhode

Millie Bobby Brown u strahu: Obožavatelj više puta lagao o svom identitetu kako bi je pratio na setu

Osamnaestogodišnja zvijezda više se ne osjeća sigurno čak ni prilikom snimanja, a sve zbog fana koji joj se nekoliko puta na jeziv način pokušao približiti.

Britanska zvijezda Millie Bobby Brown navodno je bila na meti upornog obožavatelja dok je snimala Netflixov film Damsel u Londonu. Naime, glumicu je uhodio obožavatelj koji je uspio ući na filmski set kako bi joj se približio.

Prvo je osiguranju lagao o svom identitetu kako bi ušao na set, a onda se pojavio usred podcasta uživo u kojem je glumica sudjelovala. U tom je trenutku glumica obavijestila vlastiti tim o svemu što se događa, a potom je pozvana policija.

image

Osamnaestogodišnju je glumicu uhodio osam godina stariji Dalian Martin.

AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osamnaestogodišnju je glumicu uhodio osam godina stariji Dalian Martin koji je čak dva puta lagao o svom identitetu na različitim mjestima, a nakon što ga je prijavila, zvijezda je osigurala nalog za zaštitu od uhođenja, i to zbog toga što je sud utvrdio da postoji rizik od uznemiravanja.

U sudskim spisima stoji kako je Martin u dva navrata nedopušteno prisustvovao snimanjima na kojima je sudjelovala glumica.

Čitajte i: Millie Bobby Brown o seksualizaciji koju proživljava otkako je punoljetna: ‘Mogu vam reći da je odvratno‘

image

Millie je publici poznata po svojoj ulozi u hit serijalu Stranger Things.

LANDMARK/PROFIMEDIA

"Martin je dao lažne informacije sigurnosnom osoblju na oba mjesta pokušavajući da uspostavi kontakt s Brown iz nepoznatih razloga", također je navedeno.

Sud je donio privremenu odluku u kojoj se Martinu zabranjuje da kontaktira glumicu i njezinu obitelj, da posjećuje mjesta na kojima bi se mogla nalaziti, kao i da je fotografira. Osim toga, primoran je prijaviti policiji sve uređaje koje posjeduje, a koji imaju pristup internetu, lozinke i računa na društvenim mrežama koje posjeduje. Svako nepoštivanje odluke može rezultirati zatvorskom kaznom, a obožavatelj je već obrisao sve račune na društvenim mrežama.

Linker
15. travanj 2024 04:00