Mirna Savić
 Livio Andrijić
Veliki uspjeh

Mirna Savić slavi uz obitelj: 'I kroz guste oblake na trenutak proviri sunce'

Poznata blogerica i radijska voditeljica koju slušamo na Anteni Zagreb, Mirna Savić, diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti, a taj dan slavi uz svoje najmilije.

"I kroz guste oblake na trenutak proviri sunce. Ovo je taj trenutak. FPZG moj, hvala ti što si mi dao zrelost i titulu. Moja divna obitelji, hvala vam što ste mi dali život", napisala je 25-godišnja Mirna Savić koja je pozirala uz svoje najbliže s nekoliko buketa u naručju ispred fakulteta u Lepušićevoj ulici u Zagrebu.

U svečanom trenutku nije skidala osmijeh s lica dok je pozirala s roditeljima, glazbenikom Massimom i Enom Savić, koji su također vrlo ponosni na kćerkin uspjeh, a na promociji je bio i njezin dugogodišnji dečko Igor te prijatelji.

Mirna je na svečanoj dodjeli diplome zablistala u crno-bijeloj kombinaciji - bijeloj košulji i crnim hlačama. Svestrana Zagrepčanka okušala se kao voditeljica satirične emisije u News Baru, a prije Antene, mogli smo je čuti u eteru Entera Zagreb te Soundseta. U intervjuima često naglašava da se pokušava riješiti titule "kći poznatog hrvatskog glazbenika", a kako je jako kreativna i vrijedna uvijek je do sada sama birala svoj put .

Linker
08. travanj 2024 01:32