fanovi zabrinuti

Mišo Kovač ponovno hospitaliziran - mjesec dana nakon što je pušten na kućnu njegu

Iako je prije točno mjesec dana otpušten iz splitske bolnice gdje je navodno zaprimljen zbog respiratornih tegoba, pjevačkoj legendi Miši Kovaču stanje se pogoršalo te je ponovno hospitaliziran.

Mate Mišo Kovač (80) ove je srijede kolima Hitne pomoći odvezen u splitski KBC. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, prije dva dana imao je povišenu temperaturu, a jučer je potražio liječničku pomoć te se nalazi na Odjelu pulmologije. Iako je negativan na koronavirus, liječnici sumnjaju na početak upale pluća. „Ne mogu pričati, nisam dobro”, kratko je novinaru Slobodne kazala njegova supruga Lidija, koja je veći dio današnjeg dana provela s Mišom. Odnijela mu je u bolnicu odjeću i mobitel. On se zasad osjeća dobro.

Legendarni pjevač prije točno mjesec dana otpušten je iz bolnice. I tada se navodno na Kliniku za infektologiju splitske bolnice javio zbog visoke temperature i respiratornih tegoba te lošeg općeg stanja pa je nekoliko dana zadržan na plućnom odjelu.

image

Mišo Kovač i supruga Lidija



FOTOGRAFIJE: SASA BURIC/CROPIX

Konačno otkrio na čemu je radio: Mišo Kovač ne staje ni u 81. godini, izbacio spot koji je snimao, a najavio ih još

Još tijekom rujna Mišo se odlično osjećao te je snimio čak četiri video spota za neke od svojih najvećih hitova: 'Ako me ostaviš', 'Ostala si uvijek ista', 'Najljepše su oči moje majke' i 'Čuvajte mi pismu'. Danas je pak na radio Dalmaciji premijerno pušten stari hit u novom ruhu 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin' kojeg su Saša Antić i Mišo Kovač otpjevali u čast Hajduku.

image


FOTOGRAFIJE: SASA BURIC/CROPIX

Pjevač je nedavno razveselio obožavatelje kad se pojavio na Poljudu na utakmici između Hrvatske i Rusije. Povodom današnje premijere pjesme sa Sašom Antićem u već snimljenoj reportaži za IN Magazin Nove TV pričao je o hitu 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin'.

image
FOTOGRAFIJE: ANTE CIZMIC/CROPIX

„Ta pjesma izvedena je 1975. na Splitskom festivalu, ja sam malenkost koji ju je opjevao. Sada sam je opet htio pokloniti gradu koji je stvorio Mišu Kovača. Želim Hajduku bolje mjesto na ljestvici i da počnu igrati hajdučki. Svima vama puno sreće, zdravlja i spokoja”, kazao je Mišo.

Vruće na Poljudu: Poznate Hrvatice bodrile Vatrene, no ipak je Mišo Kovač bio zvijezda večeri

Linker
24. travanj 2024 12:55