SASA BURIC/CROPIX CROPIX
DOBRO JE!

Mišo Kovač završio u bolnici zbog respiratornih problema: Nije životno ugrožen i oporavlja se

Glazbenik je u dobrom stanju, potvrdili su liječnici iz Splita. Ne radi se o infekciji koronavirusa već o kroničnoj opstruktivnoj bolesti pluća zbog koje mu se stanje dodatno pogoršalo.

Glazbenik je u dobrom stanju, potvrdili su liječnici iz Splita. Ne radi se o infekciji koronavirusa već o kroničnoj opstruktivnoj bolesti pluća zbog koje mu se stanje dodatno pogoršalo.

Glazbenik Mate Mišo Kovač (80) hospitaliziran je u splitskom KBC-u i nije životno ugrožen, doznaje Slobodna Dalmacija.

Izvor je potvrdio kako je Mišo prije nekoliko dana primljen u Kliniku za infektologiju splitske bolnice zbog visoke tjelesne temperature, a i loše se osjećao. Nakon obavljenih pretraga i testova, utvrđeno je kako Mišo, unatoč respiratornim poteškoćama, nije pozitivan na koronavirus, ali je zbog narušenog općeg stanja zadržan na plućnom odjelu.

image
Mate Mišo Kovač i supruga Lidija


SASA BURIC/CROPIX CROPIX

"Mišo se dobro oporavlja, stabilizirali smo ga i nalazi su bolji", rekli su liječnici iz KBC-a Split za Jutarnji list. Glazbenik ima kroničnu opstruktivnu bolest pluća (KOPB).

Prije samo nekoliko dana objavio je spot za pjesmu "Čuvajte mi pismu", s albuma "Budi čovjek dobre volje" iz 1999. godine, a objavit će još spotove za tri hita, i to svakog ponedjeljka u sljedeća tri tjedna.

Mnoge je iznenadila vijest da Mišo unatoč zdrastvenom stanju snima spotove, no kako je i sam rekao, on je nezaustavljiv. Neke od kadrova snimao je na terasi obiteljske kuće smještene u blizini hotela "Split" u Strožancu.

Čitajte i: Konačno otkrio na čemu je radio: Mišo Kovač ne staju ni u 81. godini, izbacio spot koji je snimao, a najavio ih još

Kaže da je spreman za svoju voljenu publiku ponovno stati na veliku pozornicu kao što je to učinio u Areni Zagreb prije nekoliko godina - i zapjevati svoje najveće hitove. Čak 131 hit po njegovom izboru nalazi se i u luksuznoj "Antologiji" objavljenoj za Croatia Records 2020. godine.

image
Mate Mišo Kovač kaže da će pjevati do zadnjega.
PROMO

Čitajte i: Ivana Kovač otkrila gdje je s Mišom išla žutim golfom s tri papige: 'Kako su to lijepa vremena bila'

Linker
26. travanj 2024 10:03