Alexina Graham hospitalizirana zbog koronavirusa
 Image Press Agency / ddp USA / Profimedia
Strašno

Mlada manekenka o koronavirusu: 'Povraćala sam nekoliko puta dnevno. Bilo je bolno i jesti'

Simptomi koje je britanska manekenka Alexina Graham osjetila nakon zaraze koronavirusom bili su strašni. Opisala ih je sada, kada joj se stanje donekle popravilo.

Manekenka i anđelica Victoria's Secreta Alexina Graham otkrila je da je zaražena koronavirusom. Vijest je objavila na Instagramu gdje je otkrila i da je imala toliko teške simptome da je na kraju hospitalizirana. Podijelila je fotografiju iz bolničke postelje s maskom na licu, a onda je opisala i simptome koje je osjetila.

Nisam mogla izgovoriti punu rečenicu niti normalno disati.

"Povraćala sam nekoliko puta dnevno. Pojavila se i visoka temperatura, a tijelom su mi stalno prolazili trnci. Pluća mi to nisu dopuštala, grlo mi je bilo zatvoreno, prsa stegnuta", rekla je Alexina.

Molim vas, shvatite ovo ozbiljno.

Nije mogla samostalno niti ući niti izaći iz kade. "Bila mi je potrebna pomoć i da ustanem iz kreveta. Nisam mogla normalno niti jesti jer mi je to predstavljalo bol", dodala je i apelirala na sve da ne napuštaju svoje domove. "Molim vas, ostanite kod kuće sami ili s kim god da živite. Ovo je zastrašujuće", rekla je Alexina i zahvalila se mlađoj sestri koja je u najtežim danima brinula o njoj.

Da podsjetimo, Alexina je prošle godine primljena u prestižnu ekipu Victoria's Secreta, a čast je time veća jer je prva crvenokosa manekenka koja je 'dobila krila' te je usto i tek druga Europljanka koju je brend donjeg rublja uzeo pod svoje.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma


Čitajte i:

Linker
16. travanj 2024 21:55