VELIKA SVADBA

Mladenka blistala u raskošnoj vjenčanici! Katarina i Mate Rimac u mirnu bračnu luku uplovili u Neveri

Supružnike Rimac čeka velika fešta. Tamburaši su inovatoru i poduzetniku zdušno zapjevali prigodne pjesme, a Katarina je pozirala u vjenčanici po koju je otputovala u Milano.

Mate i Katarina Rimac izrekli su i crkveno „da”. Mladenka je blistala u vjenčanici s krinolinom na puf rukave koja podsjeća na jednostavniju inačicu kreacija koje su se u prošlosti nosile dame na dvorovima europskih dinastija. Rimac je za ovu priliku odabrao karirano tamno plavo odijelo i bijelu košulju, a ponovno je nosio starke, iste one koje je imao na civilnom vjenčanju u svibnju.

image
GLORIA
image
GLORIA

Po mladenku su u njezinu kuću u Odžaku došli trubači u kombiju s leskovačkim tablicama. Mještani kažu kako je Mate bio pristupačan te je sve Livanjce pozvao na feštu. Supružnici su pred crkvu došli u Rimčevoj jarko žutoj Neveri.

image
GLORIA
image
GLORIA

Zaštitari na sve strane

Svadbu, kako doznajemo, osigurava nekoliko desetina zaštitara koji ne daju blizu niti mladencima, niti gostima. Više od 150 bala sijena, pivske bačve koje služe kao mini šankovi i palete kao stolovi od petka navečer čekaju uzvanike. Tema svadbe je priroda, također po Katarininoj želji. Unutrašnjost je ipak malo "civiliziranija". Bijele zavjese trenutačno su zavezane, no kad Mate i Katarina uđu u salu s ostalim gostima, one će se odvezati. Na taj će se način izolirati od pogleda javnosti i fotoreportera.

image
GLORIA
image
GLORIA

Čitajte i: Ovako će izgledati bajkovito vjenčanje Mate i Katarine Rimac

Čitajte i: Sve po želji mladenke! Doznajemo nove detalje svadbe Mate i Katarine Rimac - nastupat će jedan od najvećih glazbenika regije

image
GLORIA
image
GLORIA

Civilno vjenčanje u Titovoj vili

Mate i Katarina nakon sedam godina veze vjenčali su se u svibnju kod matičara u skrivenoj Vili Dalmacija na Marjanu u Splitu. Na privatnoj ceremoniji uz more prisustvovalo je tek nekoliko najbližih prijatelja i kumova. Svečana večera je zbog pandemije koronavirusa i mjera na snazi trajala do 22 sata. O tome je Katarina ekskluzivno za Gloriju govorila nakon vjenčanja, a s nama su podijelili i fotografije s romantične privatne ceremonije. Katarina je blistala u jednostavnom kombinezonu s tilom na točkice hrvatskog dizajnerskog brenda eNVy Room.

Čitajte i: Vjenčanje godine: Zavirite na imanje na Livanjskom polju gdje će Mate i Katarina Rimac proslaviti i crkveno "da"

Linker
03. prosinac 2022 11:41