Jelena Perčin i Momčilo Otašević na premijeri filma "Lavina"
 Martina Kenji
GLAVNI NEGATIVAC IZ ČISTE LJUBAVI

Momčilo Otašević: U pravoj vezi svaki dan je dan ljubavi

Crnogorskog glumca ponovno gledamo na malim ekranima otkako se prikazuju nove epizode serije 'Čista ljubav' u kojoj glumi glavnog negativca, a kako se snašao u ulozi, kako mu je 'sjeo' Zagreb i koji su mu planovi za Valentinovo, otkrio nam je u kratkom razgovoru.

Crnogorskog glumca ponovno gledamo na malim ekranima otkako se prikazuju nove epizode serije 'Čista ljubav' u kojoj glumi glavnog negativca, a kako se snašao u ulozi, kako mu je 'sjeo' Zagreb i koji su mu planovi za Valentinovo, otkrio nam je u kratkom razgovoru.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević predstavio se hrvatskoj publici serijom "Zora dubrovačka" još 2013., a mogli smo ga gledati i u serijama "Budva na pjeni od mora" te "Kud puklo da puklo", gdje je osvojio gledatelje ulogom Damira Gavrana. Trenutačno na malim ekranima igra u seriji "Čista ljubav" zajedno s Tarom Rosandić i Jankom Popovićem Volarićem, a glumi negativca Ranka Novaka.

Zagreb, 031014.
Velesajam.
Na fotografiji: Momcilo Otasevic, crnogorski glumac koji glumi u seriji Nove Tv Kud puklo da puklo.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / Hanza Media
Momčilo Otašević stekao je popularnost u seriji "Kud puklo da puklo"

- Kako sam se snašao u ulozi negativca, ocijenit će publika. Ipak, te uloge sam se prihvatio sa zadovoljstvom, djelomično i zbog toga što sam prvi put negativac u TV seriji - priznao je 27-godišnji glumac i dodao kako, iako su poprilično različiti, ipak ima određeni postotak sličnosti s preljubnikom Rankom. Doduše, siguran je da nikad ne bi mogao oprostiti nevjeru.

- Nikome nevjera nije normalna stvar, pa ni Ranku koji ju je skrivao. Preljub je znak nedostatka ljubavi između partnera koji, ako se već tako nešto dogodi, to trebaju prestati biti - govori Momčilo Otašević i otkriva kako će učiniti sve za ulogu ako mu se ona sviđa, ali ako bi zbog nje trebao postavljati ili pomicati granice, radije će je odbiti. Zbog snimanja serije "Čista ljubav" boravi u Zagrebu, ali život mu se odvija na više adresa.

Zagreb, 290817.
Kaptol centar.
Premijerno prikazivanje i druzenje glumaca nove sapunice Cista ljubav Nove TV.
Na fotografiji: Nives Celzijus, Momcilo Otasevic, Tara Rosandic.
Foto: Ronald Gorsic  / CROPIX
Ronald Goršić / Hanza Media
Nives Celzijus, Momčilo Otašević i Tara Rosandić zajedno glume u seriji "Čista ljubav"

- Zagreb mi se sviđa, ali nemam stalnu adresu, kako zbog poslovnih, tako i zbog privatnih obaveza. Navikao sam na to i ne smeta mi. Uvijek želim upoznati grad u kojem se nalazim, a to se najbolje može kroz duge šetnje. Zbog toga šećem Zagrebom kad god mi se pruži prilika - kaže Crnogorac kojem najviše nedostaju obitelj i prijatelji.

- Opredijelio sam se za ovaj tempo rada i neke žrtve se moraju podnijeti. Kada sam u prilici odem kući i trudim se maksimalno iskoristiti slobodno vrijeme u krugu dragih ljudi, osjetiti toplinu doma i napuniti se energije koja mi je neophodna.

Zagreb, 170118.
Arena Zagreb.
Utakmica 3. kola skupine C rukometnog Europskog prvenstva,
Crna Gora - Slovenija.
Na fotografiji: crnogorski glumac Momcilo Otasevic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / Hanza Media
Na Europskom rukomentom prvenstvu na utakmici između Crne Gore i Slovenije

Iako ga većina pamti po ulogama u serijama, Momčilo se lani okušao i u voditeljskim vodama: bio je voditelj showa "Superljudi" gdje je, kako kaže, dobio nevjerojatnu priliku da upozna brojne divne ljude koji su na njega ostavili veliki dojam. Često bi ostao zbunjen snagom njihovog uma, a voditeljske muke prošle su ga čim se "naviknuo na bubicu". Ipak, još se uvijek nije naviknuo da njegove obožavatelje zanima i njegov privatan život i ljubav s glumicom Jelenom Perčin. Njihova ljubav se "rodila" na snimanju serije "Kud puklo da puklo" još prije tri godine, ali svejedno se tek povremeno pojave zajedno na nekom od događanja. On kaže kako mu je važno da taj dio života zadrži za sebe, a za Valentinovo nema nikakvih posebnih planova, osim onih radnih.

- U pravoj vezi svaki dan je taj dan - poručio je Momčilo i dodao kako u životu ima samo jednu želju: da ga prati sreća kao i do sada.

Martina Kenji
Jelena Perčin i Momčilo Otašević na premijeri filma "Lavina"

Linker
29. travanj 2024 00:18