Već je prošlo 17 godina

Monika Kravić prisjetila se početaka i otkrila srodnu dušu: ‘I danas smo ovako mlade i pune života‘

Prije nego se povukla iz javnog života, Moniku smo mogli gledati u ulozi voditeljice showbiz emisije ‘Red Carpet‘. Nakon bolne rastave od Marija Mamića, Monika ponovno ljubi i vratila se u novinarske vode.

Jedna od omiljenih TV voditeljica, koja sada radi na radiju, Monika Kravić, na Instagramu je podijelila fotografije staru 17 godina i prisjetila se početaka na Novoj TV.

Naime, na njoj pozira s Ivonom Perišom s kojom je bila dio showa "Story Super Nova". O njoj je otkrila nešto što nismo znali - da ju smatra srodnom dušom, a za objavu ove uspomene ima i poseban razlog.

"Povratak u 2004. Ovo smo moja srodna duša i ja. I danas smo ovako mlade, sretne i pune života. Sretan Ti rođendan najposebnija moja!", čestitala je Monika prijateljici. Komentari ispod fotografije samo pristižu, a Monikini obožavatelji pohvalili su i nju i Ivonu, napisavši da su "predivne i "prelijepe".

image
Monika Kravić 2003.
BILJANA GAURINA/CROPIX
image
Monika Kravić 2007.
BILJANA GAURINA/CROPIX

Nerazdvojne prijateljice upoznale su se čak i prije nego što su se prijavile u prvi hrvatski reality show te us obje došle do finala. Periša danas živi u Koprivnici,a 2017. je rodila četvrto dijete.

Dostojanstvena u rastavi

Moniku smo mogli prije često gledati na televiziji u voditeljskoj ulozi; pet godina vodila je showbiz emisiju Nove TV "Red Carpet". No otkako se 2003. udala za Marija Mamića, povukla se iz javnog života. U braku s njim dobila je sinove Jakova i Josipa. Njihova ljubav potrajala je 14 godina - rastali su se 2017., iako to Monika nikada nije potvrdila.

image
Monika Kravić 2005. kada je vodila emisiju 'Red Carpet'
MARKO MIŠČEVIĆ/CROPIX
image
Monika Kravić 2004.
DAMJAN TADIĆ/CROPIX
image
Nova TV ekipa - Iva Gačić, Andrija Jarak, Monika Kravić.
BILJANA GAURINA/CROPIX

Rastava od Mamića nije tekla glatko jer Monika mora prema nepravomoćnoj presudi vratiti Zdravku Mamiću oko 1.5 milijuna kuna i to s pripadajućim kamatama od 2016. Taj iznos je, kako je rekao Zdravko Mamić, njegova bivša snaha posudila od njegovog brata kako bi s Marijem kupila kuću u Ravnoj Gori.

image
Monika i Mario Mamić.
RONALD GORŠIĆ/CROPIX

Prije šest godina odlučila se vratiti na male ekrane i to na RTL, ali je kasnije odustala od karijere na televiziji i otišla na Narodni radio, gdje radi od 2018. i to u programskom odjelu gdje sudjeluje u kreiranju sadržaja.

Nakon što se oporavila od mučne rastave, Monika je pronašla novu ljubav. Još i prije se šuškalo da ljubi Frana, sina odvjetnika Željka Olujića, a prema nekim izvorima, viđena je s njim na romantičnoj večeri u jednom zagrebačkom restoranu.

image
Fran Olujić.
TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX
Linker
19. travanj 2024 13:37