wow!

Mora da je ponosna: Slavni glumac majci je ponovno slomio srce božićnim poklonom

Dwayne Johnson jedan je od najplaćenijih glumaca u Hollywoodu prema Forbesu pa ne čudi što svakoga Božića odriješi kesu. Ove je godine posebno ganuo majku.

Glumac i poduzetnik Dwayne Johnson (49) je, zajedno sa svojim kćerima ovaj Božić iznenadio svoju majku Atu skupocjenim darom - novim automobilom, pa je na društvenim mrežama podijelio dirljiv trenutak. "Isprva je bila u šoku. Rasplakala se, a kad su joj se u automobilu pridružile njezine unuke preplavila ju je neizmjerna radost”, napisao je.

ČITAJTE I: Glamur na plaži: Donosimo detalje o vjenčanici koja je sve ostavila bez daha

Johnson, zvijezda filma "Red Notice" prekrio je majčine oči dok su djeca odbrojavala i na kraju uzviknula "Sretan Božić". Ata je ugledala Cadillac i u nevjerici stavila ruku na usta. Zatim je zagrlila sina i zahvalila mu na iznenađenju. "Sretan Božić, majko. Uživaj! Volimo te. Zaslužuješ puno više", napisao je glumac koji je i prije tri godine na Božić Atu iznenadio velikodušnim poklonom - kupio joj je novu kuću. Kazao je kako nisu nikada imali mjesto koje su mogli nazvati domom dok je on odrastao, te da su njegovi roditelji prvu pravu kuću dobili 1999. godine, kada im ju je on kupio. Roditelji su se rastali i situacija je postala komplicirana. No on se trudio roditeljima kupiti kuće i aute, te ih zbrinuti tako da im nikada ništa ne nedostaje.

"Jako sam zahvalan što za svoju majku, koja je imala iznimno težak život, mogu napraviti ovako nešto. Ni ona ni ja ništa ne uzimamo zdravo za gotovo", napisao je Johnson koji ove godine ima puno razloga za slavlje. Ne samo da je postigao velik uspjeh nakon što je na tržište izbacio tekilu Teremanu, već je i njegov najnoviji film "Red Notice" postao najgledaniji u povijesti Netflixa.

ČITAJTE I: Njegove curice vrte ga oko malog prsta: The Rock u društvu kćeri postaje najnježniji na svijetu

Linker
24. travanj 2024 09:36