Nagovaraju ga da se vrati

Na vrelom pijesku umjesto na zelenom travnjaku: Raketa pokazao kako provodi svoju ‘reprezentacijsku‘ mirovinu

Slavni nogometaš početkom Eura poželio je sve najbolje Vatrenima, no njegov život ide drugim smjerom - uživa sa suprugom u slobodnom vremenu.

Naš slavni nogometaš sa španjolskom adresom, Ivan Rakitić (33), i njegova supruga Raquel (31) odmaraju u Dubaiju. Takav scenarij za vrijeme održavanja Europskog nogometnog prvenstva moguć je zato što je omiljeni Raketa otišao u mirovinu što se nacionalne reprezentacije tiče. Iako je prije nekoliko dana poželio sreću Vatrenima, za koje naravno i dalje navija i bodri ih, Ivan se okrenuo obitelji i egzotičnim iskustvima koje zajedno provode.

Tako je bivši hrvatski reprezentativac podijelio na Instagramu fotografije s odmora na kojima on i Raquel poziraju u pustinji. "Lijepa večer u dobrom društvu", napisao je Raketa uz fotografije.

Ležerno odjeveni u sumrak na vrelom pijesku, Ivan i Raquel izgledali su zaljubljeno kao i prvog dana. Ova objava u kratkom je vremenu prikupila više od 100 tisuća oznaka likeova, kao i brojne komentare.

"Predivan par", "Kako je moguće da ste tako lijepi?", "Najljepši", "Zgodni", uglavnom su komentirale ženske pratiteljice. Muški dio pratitelja, pogotovo iz Hrvatske, Raketu je molio da se vrati u reprezentaciju.

Čitajte i: Jedna od najljepših ljubavnih priča nogometnog svijeta: ‘Rekao sam da će mi ta djevojka postati žena‘

"E moj Raketa, fališ nam na Europskom", "Rakitiću, vrati se", "Vrati se u repku, fališ", napisali su mu nogometni navijači.

Najteža odluka u karijeri

U rujnu 2020., nakon 106 nastupa i 15 golova za hrvatsku nogometnu reprezentaciju Ivan Rakitić odlučio se u 33. godini života za reprezentativnu mirovinu.

"Oproštaj od hrvatske reprezentacije mi je najteža odluka u karijeri, ali osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za svoju domovinu, a nezaboravni trenuci sa Svjetskog prvenstva ostat će mi među omiljenim uspomenama u životu. Uvjeren sam da i dalje imamo sjajnu momčad koju čeka svijetla budućnost. Svojim prijateljima i suigračima u reprezentaciji želim svu sportsku sreću svijeta u narednim izazovima, a u meni će imati najvećeg navijača", kazao je Ivan Rakitić tada. Njegova odluka zatekla je mnoge navijače, jer je naš nogometaš i dalje u izvrsnoj formi, u tom je trenutku bio aktualni dokapetan Vatrenih te je bio jedan od ključnih igrača zaslužnih za fenomenalan uspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018.

Ivan Rakitić se prije odlaska iz reprezentacije vratio u Sevillu nakon šest godina provedenih u Barceloni, a pretpostavlja se da će u tom gradu vjerojatno ostati do kraja nogometne karijere, ali i kasnije. Naime, Sevilla je rodni grad njegove Raquel koja je iznimno vezana za svoju obitelj.

Linker
25. travanj 2024 18:47