Jennifer Gates i Nayel Nassar
 PPE/THORTON / Sipa Press / Profimedia
Zaprosio je u zimskoj idili

Najbogatiji čovjek na svijetu priprema svadbu za svoju mezimicu: Gatesova kćer zaručila se za svoju prvu pravu ljubav

Jennifer Gates pristala je udati se za svog partnera Nayela Nassara. Zaručio ju je tijekom zimskih praznika.

Bill Gates i njegova supruga Melinda uskoro će pripremati svadbu za svoju najstariju kćer Jennifer. Naime, 23-godišnja djevojka objavila je u srijedu da je zaručena za Nayela Nassara. Podijelila je fotografiju na svom Instagramu i otkrila da ju je dečko zaručio tijekom zimskih praznika kada su otišli na skijanje.

Dijamantni prsten Nassar joj je stavio na ruku tijekom odmora. 'Nayel Nassar, ti si jedinstven. Potpuno si me oborio s nogu prošlog vikenda, iznenadivši me na najznačajnijoj lokaciji za jednu od naših mnogih zajedničkih strasti. Jedva čekam da provedemo naše živote učeći, rastući, smijući se i voleći se. Kažem da - milijun puta da', napisala je zaljubljena Jennifer.

Nassar je vijest također podijelio na društvenim mrežama, hvaleći se da mu je djevojka pristala na prosidbu. 'Najsretniji sam čovjek na svijetu. Jenn, ti si sve što sam oduvijek zamišljao, i puno više od toga. Jedva čekam rasti s tobom kroz naš zajednički život, svoj više ne mogu zamisliti bez tebe. Volim te na svaki mogući način i zahvalan sam ti jer mi je uz tebe svaki dan kao san', napisao je mladić. Jennifer je u komentaru potom otkrila da se rasplakala.

Prosidba para pala je par tjedana nakon što su Bill i Melinda Gates proslavili 26. godišnjicu braka. Par je u braku dobio Jennifer, a potom i sina Roryja te kćer Phoebe. Jennifer je nedavno diplomirala na prestižnom Stanfordu, a velika joj je strast preponsko jahanje kojim se bave i ona i njezin zaručnik Nassar, koji je također u tom sportu iznimno uspješan.

MADRID, SPAIN - MAY 17: Jennifer Gates and Nayel Nassar during Madrid-Longines Champions, the International Global Champions Tour at Club de Campo Villa de Madrid on May 17, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Samuel de Roman/Getty Images)
Getty Images
Jennifer Gates i Nayel Nassar

Linker
19. travanj 2024 00:29