Ne štedi na pohvalama

Najbolji bivši ikad? Ben Affleck otopio srca: ‘Tako sam sretan što imam ovu djecu s tobom‘

Holivudska zvijezda možda nema sređen ljubavni život, ali o svojim bivšima govori samo najbolje, a jedna od njih zauvijek će zauzimati posebno mjesto u njegovu srcu.

Glumac Ben Affleck (48) koji s kolegicom Jennifer Garner (49) ima troje djece, možda nije bio najbolji muž na svijetu, vjerojatno su se zato i rastali, no kao bivši partner pravi je gospodin. Ben je iskoristio Majčin dan kako bi o majci svoje djece ponovno javno govorio sve najbolje. Čestitavši joj, nije štedio na komplimentima.

Glumac je objavio i niz fotografija snimljenih za vrijeme njihova zajedničkog života, kada su njihova djeca Violet (15), Seraphina, (12) i Sam (9) još bili maleni. "Tako sam sretan što imam ovu djecu s tobom. Najsretniji smo roditelji na svijetu. Hvala na svemu dobrom što radiš. Sretan Majčin dan. Volim te, njihov otac", napisao je Affleck.

Ovo nije prvi put da glumac na sva usta hvali svoju bivšu suprugu. Upoznali su se 2000. na setu filmskog megahita "Pearl Harbour", kada je Jen bila u braku s glumcem Scottom Foleyjem.

Zaljubili se dok su bili zauzeti

Ponovno su zajedno snimali, ovog puta akcijski hit "Daredevil", bila je to 2003. Ben je bio u vezi s drugom Jennifer, a Garner i dalje u braku. No, vatrena glumica osvojila je Afflecka, jer je kasnije rekao da su se baš na tom setu zaljubili. On se ipak nakon završetka snimanja filma zaručio s latino divom Jennifer Lopez. Ovaj "Bennifer" raspao se 2004., a iste godine Ben je prohodao sa svojom drugom fatalnom Jennifer, nju je iduće godine i odveo pred oltar, a dobili su i troje djece.

image
Na setu filma 'Daredevil' kada su se zaljubili.
EVERETT/PROFIMEDIA

Nažalost, brak Afflecka i Garner službeno je okončan 2018., no bivši partneri nemaju nimalo ogorčenosti jedno prema drugome. Ben koristi svaki priliku da u medijima nahvali majku svoje djece.

Čitajte i: Ben Affleck se otvorio o najbolnijoj temi: Razvod od bivše supruge ga je uništio, ali donio mu i nešto dobro

"Kad s nekim imate djecu povezani ste zauvijek. A ja sam vrlo sretan što je ona majka moje djece. Zahvalan sam i pun poštovanja prema njoj. Naš brak nije uspio i to je bilo teško. Oboje vjerujemo da je važno za djecu da vide kako im se roditelji međusobno poštuju i slažu, bez obzira jesu li zajedno ili ne", kazao je Ben Affleck u intervjuu za People prošle godine.

image
Nakon razvoda, zajedno sudjeluju u aktivnostima njihove djece i jako dobro se zabavljaju.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A Ben je galantan i s još drugom bivšom, Jennifer Lopez, koju je ostavio na prilično okrutan način, prekinuvši vezu netom prije vjenčanja - kako je kasnije otkrio upravo zbog osjećaja prema Garner. No sada, dvadesetak godina kasnije, on je postao najveći glasnogovornik J. Lo. Hvali ju u intervjuima, od njenog nevjerojatnog izgleda u pedesetima do toga koliko je uspješna za jednu djevojku koja potječe iz Bronxa.

Njegove izjave neki su čak protumačili kao da se među bivšim zaručnicima upalio stari ljubavni plamen, što njih dvoje, naravno nisu ni komentirali. Kako god bilo, čini se da je Ben Affleck jedan od najboljih bivših partnera kakvog svaka žena može poželjeti.

Linker
18. travanj 2024 19:29