regica mora pričekati

Najljepša moguća vijest, a poznata mama je još u šoku: Sve je drugačije nego kao što je bilo

Glumica Mirela Videk Hranjec ima radosne vijesti za podijeliti, a mnogi je zovu i kažu da im je baš drago što čeka prinovu. Iako je morala odmah otići na mirovanje i čuva trudnoću, veseli je što je kolege i prijatelji svaki dan šalju čestitke.

"Hvala vam na čestitkama. Baš me razveselilo i nasmijalo što ste rekli da vam svi javljaju da je Regica trudna.‘, kaže glumica Mirela Videk Hranjec čije su emocije trenutno na vrhuncu. Slatko iščekivanje zapravo znači rastanak od uloge iz predstave "Gruntovčani" koju je odigrala na radost cijele šire obitelji i zbog koje su joj u čas posla ‘zašili‘ novi nadimak - Regica. Čak ju je tako nazivao i četverogodišnji sin Lav jer je shvatio da je to svima prirodno. Zbog trudnoće sve se preokrenulo, ali se nada da će je uloga koja ju je proslavila pričekati.

image
Mireli su brzo prišili nadimak Regica...
FOTOGRAFIJE: RANKO SUVAR/CROPIX CROPIX

"Osjećam se dobro, mada ne onako opušteno i bezbrižno kao u prvoj trudnoći. Sada sam puna strahova i neizvjesnosti, ali kako je do sada ipak sve bilo u redu, nadam se da će tako i ostati do kraja. Trenutno mi je savjetovano mirovanje, a možda će na sljedećem pregledu biti sve u redu. Kolege mi čestitaju, svako toliko šalju poruke. Svima je žao što trenutno ne mogu igrati Regicu. Naravno i meni je užasno žao, pogotovo jer planirala da ću je moći igrati još 3-4 mjeseca, ali eto bebica je najvažnija, a nadam se da će me dočekati.", kaže poznata mama koja nam priznaje da u trudnoći pronašla svoju omiljenu hranu, a to je pizza i banane.

Mirela je nakon što je deset godina provela kao slobodna umjetnica prošle godine postala stalni član kazališta Kerempuh i bila je presretna što je dobila tako važnu ulogu u predstavi "Gruntovčani". Ta uloga posebno je razveselila njezinu baku i djeda. Sada je priznaje malo u šoku jer ne može igrati predstavu, ali nada se da će sve posložiti kako treba.

image
Glumica Mirela Vidak u kazalištu Kerempuh...
FOTOGRAFIJE: RANKO SUVAR/CROPIX CROPIX

"Nisam još počela pripremati stvari, puno toga nam je ostalo od sina Lava, a i prijateljice se javljaju sa svih strana oko posuđivanja robice tako da ćemo lako s tim. Ne znamo još spol, pa s imenom malo čekamo, samo razmišljamo", dodaje glumica koja je u jednom intervjuu usporedila Regicu od danas i onu kakvu je pamtimo u omiljenoj televizijskoj emisiji "Gruntovčani".

"Možda danas u 21. stoljeću žene imaju mogućnost otvoreno željeti i sanjati. I mislim da je to nešto što žene sedamdesetih godina nisu mogle niti smjele. Morale su puno toga, a najviše baviti se djecom i kućom. Danas žene ne moraju. Mogu, ali i ne moraju. Imaju mogućnost izbora, a tu mogućnost koristi i Regica. Sve su druge karakteristike slične onoj "starijoj" verziji.", dodala je.

Čitajte i:

Čestitamo! Sretne vijesti u domu Kovačićevih: Izabel i Mateo dobili prvo dijete, za to su odabrali baš ovaj grad

Samo u novoj Gloriji Ekskluzivno Mario Petreković o novom početku s dvije žene: ‘Napokon sam se uozbiljio‘

Ne smanjuje tempo Trudna voditeljica o prinovi i otkazivanju angažmana u showu: ‘Do daljnjega ću nastupati samo za sina‘

Linker
17. travanj 2024 16:17