Matija Djanjesic / CROPIX
vječni pečat

Najluđe tetovaže vjernih obožavatelja: Stihovi Petra Graše s tipfelerom, lik Miše Kovača i još mnoga djela koja morate vidjeti

Stihovi Petra Graše s tipfelerom, lik i stihovi Miše Kovača, datum rođenja Maje Šuput samo su neke tetovaža koje krase dijelove tijela njihovih najvjernijih fanova.

Dokaz ljubavi prema uvaženim umjetnicima i njihovom radu neiscrpna je inspiracija i zato se mnogi emotivci odlučuju napraviti trajni ukras na tijelu. Neki od njih rado žele pokazati javno koliko im domaći glazbenici znače u životu tako što im posvete tu posebnu gestu. Među pjevačima koji su vječna inspiracija za tetovaže prednjači Mate Mišo Kovač. Njegova ga vjerna publika obožava.

Koliko je publika zaluđena s njegovim likom i djelom dokazuju upravo njihova istetovirana tijela. Svoje tijelo trajno su obilježili njegovim likom ili omiljenim stihovima iz neke njegove pjesme. Na pitanje zašto, fanovi često odgovaraju da je Mišo za njih i njihove živote nešto neopisivo te da su njegove pjesme nepresušne i bezvremenske melodije i stihovi koje žele nositi sa sobom.

promo

promo

promo

promo

"Samo nas nebo rastaviti može", naziv je koncerta kojeg će Mišo Kovač održati u Areni Zagreb u subotu 26. listopada, a tamo će se zasigurno pojaviti sve generacije njegove publike.


Osim Miše i Maja Šuput je toliko razgalila svog obožavatelja da je tetovirao njezin datum na leđama i to vrlo velikim rimskim brojevima. Njihovim bliskim susretom pohvalila se Maja na Instagramu.

"Prije nego što ću izaći na pozornicu dolazi u backstage mladi dečko koji je iz ljubavi prema meni, kao fan, dao istetovirati moj datum rođenja. E, pa sad vi recite da ljubav poznaje granice. ", napisala je oduševljeno Maja.

Gestom iz Engleske bio je uoči Eurosonga 2017. oduševljen i Jacques Houdek. Njegov obožavatelj Carl Allen iz engleskog grada Crawleya odlučio je tetovirati naslov pjesme "My friend" na svoje tijelo. To je napravio oduševljen idejom širenja prijateljstva i zajedništva među ljudima, te se nakon teškog životnog razdoblja odlučio za novi početak.

facebook

Pjevačica Indira Levak srela je svoju dvojnicu u Sloveniji, a osim što dame imaju sličnu frizuru, na ruku si je obožavateljica tetovirala identičnu tetovažu Colonia kakvu ima Indira. "Ne moram se bojati ako glas zakaže! Moja dvojnica u Sloveniji! Slatkica!", napisala je Indira.

instgram

Petar Grašo s nagrađenim hitom "Ako te pitaju" oduševio je mnoge obožavatelje, a jedan od njih odlučio je tetovirati poznate stihove. Ipak njegovi stihovi našli su se i na satiričnoj Facebook stranici "Tijedan polupismenosti" jer ima nekoliko tipfelera na koje ga nitko nije na vrijeme upozorio.

facebook

Linker
19. travanj 2024 07:16