Getty
Prevarila i požalila

Najpoznatija mama-menadžerica na svijetu o razvodu: "Nisam si mogla priuštiti ni rajčicu"

Kris Jenner, žena koja stoji iza uspjeha članova svoje mnogobrojne obitelji, otvorila je srce i ispričala zašto je prevarila prvog supruga i što joj je donio razvod.

Ona i njezina djeca danas zarađuju milijune pa je teško povjerovati da je Kris ikad bila bez novčića, no slavna menadžerica tvrdi da ju je razvod od prvog supruga stjerao na prosjački štap.

U intervjuu za emisiju "OBJECTified" Kris Kardashian raspričala se o prvom braku s odvjetnikom Robertom kojem je rodila četvero djece, i prekidu koji je sama skrivila.

"Nisam imala ništa! Jednom sam otišla u dućan i doznala da mi kartica ne radi. Pomislila sam - ne mogu si priuštiti ni rajčicu", ispričala je Kris o razdoblju nakon razvoda.

Objasnila je i da aferu s profesionalnim igračem američkog nogometa, zbog koje je Robert zatražio razvod, smatra najvećom pogreškom svog života te da je svjesna posljedica koje su zbog njezinog preljuba morala trpjeti djeca.

23.02.2012
Kim Kardashian posts old family pictures.
Profimedia, Planet
Kris i Robert na ljetovanju, s Kim i Khloe

Brak s Robertom opisala je kao 'najsretniji život koji možete zamisliti, u kojem je nešto nedostajalo', a upravo ju je ta želja za nečim novim i uzbudljivim otjerala u naručje drugog muškarca.

"Ljudi misle da je trava uvijek zelenija negdje drugdje - čini mi se da sam i ja u tom trenutku prolazila kroz takvu fazu", rekla je poznata 'mamadžerica'.

Kad su se Rob i Kris upoznali, ona je imala samo 17 godina i bila skeptična prema vezi s 12 godina starijim odvjetnikom, no uporni Robert uspio ju je osvojiti i uvući joj se u srce.

S 22 godine Kris je postala gospođa Kardashian, a već na medenom mjesecu začeli su svoje prvo dijete, kćer Kourtney.

BGUK_1266912 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Kourtney Kardashian, Robert Kardashian, Kris Jenner



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 375376702, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Kris i Robert s djevojčicom Kourtney

Par je dobio još troje djece, Kim, Khloe i Roberta Juniora, a razveli su se 1999. godine zbog njezine nevjere.

Srećom, 'siromašna faza' o kojoj se Kris u emisiji raspričala nije potrajala predugo.

Tri tjedna nakon potpisivanja papira za razvod, upoznala je Brucea Jennera, svog drugog supruga kojem je kasnije rodila dvije kćerkice, Kendall i Kylie.

June 16, 2002: Bruce Jenner, Kris Jenner, Kylie Jenner, Kendall Jenner at the 'Lilo & Stitch' Premiere in Hollywood, California., Image: 239936812, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF
Profimedia, INF
Kris i Bruce s Kendall i Kylie

Bruce i Robert ubrzo su se zbližili pa su se Kris i njezin novi suprug često družili s poznatim odvjetnikom, na veliko zadovoljstvo njihove djece.

2003. treće Robert je umro od raka jednjaka, što je shrvalo njegovu obitelj.

Linker
12. travanj 2024 18:58