GOFFPHOTOS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Slomljena glumica

Najteži dani Elizabeth Hurley: Od voljenog muškarca nije se uspjela niti oprostiti

Kad je doznala za smrt bivšeg zaručnika, australskog igrača kriketa Shanea Warnea, pokušala je organizirati put iz Londona u Melbourne, na njegov ispraćaj, ali objektivne okolnosti poremetile su njen plan.

Kad je doznala za smrt bivšeg zaručnika, australskog igrača kriketa Shanea Warnea, pokušala je organizirati put iz Londona u Melbourne, na njegov ispraćaj, ali objektivne okolnosti poremetile su njen plan.

Britanska glumica Elizabeth Hurley nije skrivala tugu na prvom pojavljivanju u javnosti otkako je doznala da je njezin nekadašnji zaručnik, slavni igrač kriketa Shane Warne, preminuo u Australiji od posljedica srčanog udara. Strašna vijest zatekla ju je u Londonu, na setu filma "Božić na Karibima" stoga nije mogla doći na njegov posljednji ispraćaj prošle nedjelje, u Melbourneu. Zacijelo je pokušala organizirati putovanje iz Londona na drugi kraj svijeta, ali objektivne okolnosti - u doba još uvijek prisutne pandemije ne može se tako lako otputovati u Australiju - osujetile su njen plan. Uz to, glumica ima obaveze na setu, što ju je vjerojatno dodatno rastužilo.

Najveću podršku sad joj pruža sin Damian. Pratio ju je sa seta kući, uhvatio je za ruku i pomogao joj prebroditi očekivan, ali očito neželjen susret s fotografima.

Čitajte i: Potpuno novi čovjek! Sin Liz Hurley šokirao obožavatelje novim izgledom, malo tko bi ga prepoznao

Odjevena u crno, blijeda i zacijelo uplakana (suze je skrivala iza sunčanih naočala) silno je žalila što svojoj velikoj ljubavi nije mogla reći posljednje zbogom, piše portal Metro. Upoznali su se 2011. na konjičkoj utrci: zajednički prijatelji predstavili su ih jedno drugome, a ubrzo nakon toga postali su par. Zaručili su se 2013., no iste godine su nenadano prekinuli.Čini se da im je presudio život na dva kontinenta (najudaljenija moguća) ali i njegova sklonost švrljanju. Poslije raskida ostali su u dobrim odnosima.

Kobno ljetovanje

"Sinoć sam snimala i s obzirom na udaljenost i vremensku razliku, fizički ne mogu stići na ispraćaj. Stoga dijelim naše fotografije snimljene u Šri Lanki na proslavi naših zaruka, uz svu našu djecu, mog i njegovog sina te njegove dvije kćeri. To nam je bilo najsretnije razdoblje u životu. Još uvijek ne mogu vjerovati da ga više nema", objavila je na društvenim mrežama.

Od sportske zvijezde oprostili su se njegovi najbliži na njemu najdražem mjestu, kriket igralištu u četvrti St. Kilda u Melbourneu. Komemoracija za navijače održat će se na istom mjestu 30.ožujka. Sportskoj ikoni pozlilo je 4. ožujka, u 52. godini, u hotelu na Tajlandu gdje je ljetovao s prijateljima: sumnja se na srčani udar. Pokušaji reanimacije nisu uspjeli. Liz Hurley šokirana je njegovom smrću, čini se da se neće tako brzo oporaviti.

Čitajte i: Bez suza, u ružičastoj haljini: Mnogi su se zapitali zašto Carrie tako čudno tuguje za muškarcem svog života

"Čini se preokrutnim da svi koji su ga voljeli nikada više neće osjetiti njegov 'medvjeđi' zagrljaj, ali naša sjećanja će živjeti vječno. RIP Lionheart, s ljubavlju tvoja Luna ❤️", objavila je na društvenim mrežama ožalošćena glumica.

Linker
29. travanj 2024 19:18