Počela je potraga

Najveća tajna Netflixa: Tko će glumiti Kate, a tko Williama u posljednjoj sezoni Krune

Autor serije Pete Morgan ne želi ponoviti pogrešku televizijskog filma ‘William & Catherine: A Royal Romance‘ iz 2011. čiji glavni glumci nisu imali kemiju: na njegovom setu iskre između glumaca frcat će na sve strane.

Producenti serije Kruna suočili su se s delikatnim zadatkom: u posljednjoj, šestoj sezoni popratit će se događanja u kraljevskoj obitelji od 1990. do početka novog milenija, 2000-ih. To znači da u priču ulaze mladi prinčevi William i Harryja, stoga je Netflix već objavio da njihov director castinga, Robert Sterne, traži glumce u dobi od 16 do 21 godine koji im jako nalikuju, piše Tatler.

Osim prinčeva, intenzivno se traži i glumica za ulogu Kate Middleton jer radnja šeste sezone uključuje njihovo upoznavanje, udvaranje princa Williama te početak veze dok su pohađali sveučilište St. Andrews. I danas se pamti njezin zavodljiv cat walk 2002. u prozirnoj haljini na dobrotvornoj modnoj reviji na fakultetu, stoga će se povesti računa da Kate iz Krune ima manekensku građu tijela, baš poput vojvotkinje od Cambridgea čiji se konfekcijski broj nije promijenio iako je rodila troje djece.

image

Autor Krune ne želi ponoviti istu pogrešku kao producenti filma William & Catherine: A Royal Romance

SAM HUSSEIN/POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Peta sezona ‘Krune‘ nije i posljednja: Evo što sve znamo o ekranizaciji najtežeg perioda u životu kraljice Elizabete

Što još reći osim činjenice da je izbor glumice za njenu ulogu najstrože čuvana Netflixova tajna? Poučen iskustvom iz televizijskog filma "William & Catherine: A Royal Romance" iz 2011. koji se proslavio po tome što između protagonista, lady Alice St Clair-Erskine koja je glumila Kate i američkog glumca Dana Amboyera u ulozi princa Williama, nije bilo kemije, autor Krune Pete Morgan ne želi ponoviti istu pogrešku. Traži da između najiščekivanijeg glumačkog para na njegovom setu na sve strane "frcaju iskre". Jedva čekamo provjeriti je li uspio ostvariti plan...

Linker
19. travanj 2024 04:45