Ništa od pomirenja

Nakon deset godina i ovom je braku došao kraj: Njegove nastrane maštarije i ljubavnice su mu presudile

Američki glumac nije uspio održati svoju obitelj na okupu. Majka njegovo dvoje djece po svemu sudeći ne može prijeći preko činjenice da ju je suprug tijekom braka varao s brojnim ženama od kojih neke imaju PTSP zbog njegovih bizarnih maštarija u bračnoj sobi.

Nakon točno godinu dana kako je Armie Hammer (35) razotkriven kao seksualni kanibal, zauvijek su se rasplinuli njegovi snovi o pomirenju sa sada već bivšom suprugom Elizabeth Chambers. Američki magazin US Weekly donosi ekskluzivnu priču o donedavnim supružnicima koji su svojoj ljubavi, usprkos svemu, lani dali još jednu šansu i to nakon što su se u srpnju službeno rastali.

"Elizabeth i Armie dali su sve od sebe da pokušaju iznova izgraditi odnos. No, nisu uspjeli”, kazao je za US Weekly bliski prijatelj Armia i Elizabeth, koji su prema njegovim riječima, odlučili zadržati dobar odnos zbog njihove djece, sedmogodišnje Harper Grace te dvije godine mlađeg Forda Armand Douglasa.

Upravo zbog kćerkice i sina, 39-godišnja Elizabeth Chambers lani je odlučila "pogaziti" ponos i zatvoriti oči pred užasnim svjedočanstvima bivših Hammerovih ljubavnica te glumcu poznatom po ulogama u romantičnoj drami "Skrivena ljubav" i filmu "Društvena mreža" dati priliku da se iskupi.

image

Godina dana je prošla od vijesti kakav je zapravo poznati glumac. Iako to isprva nije vjerovala, optužbe su na njegovu suprugu ostavile duboki trag.

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bizarni seksualni kanibalizam? Procurile poruke koje kompromitiraju glumca, baš kad mu izlazi hit

Njezin potez tada je mnoge iznenadio. Ne samo zbog toga što su se u srpnju 2021. sudski rastali, nego i zbog prirode optužbi protiv plavookog glumca koji će ostati upamćen kao prvi seksualni kanibal među holivudskim zvijezdama.

Podsjetimo se, Armie Hammer u centru medijske pažnje našao se početkom prošle godine nakon što ga se povezivalo sa skandaloznim seksualnim porukama na Twitteru. Iako nije službeno dokazano tko je autor tih poruka, nakon toga zakotrljalo se klupko Hammerovih prljavih tajni pa ga je više žena optužilo za seksualno i emocionalno zlostavljanje. Najšokantnije je bilo svjedočenje njegove bivše djevojke Courtney Vucekovich koja je izjavila da joj je glumac često govorio kako je želi roštiljati i pojesti. Hammer je na sudu izgubio u dva slučaja, a ekspresno su mu otkazani i mnogi poslovni projekti.

image

Zbog njihovo dvoje djece, Elizabeth Chambers je Armieu dala priliku, koju glumac nije znao iskoristiti.

SARA JAYE WEISS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: U suzama novinarima govorila o zlostavljanju slavnog glumca: Ima nasilne seksualne fantazije

Elizabeth Chambers na početku skandala povjerovala je tvrdnjama muža kako je riječ o lažnim svjedočanstvima. U trenutku kad su svi svjetski mediji počeli pisati o do tada neviđenom slučaju zlostavljanja u glumačkim krugovima, supružnici su spakirali kofere i brže bolje pobjegli na Kajmansko otočje, kako bi se skrili od paparazza i kamera. Samo mjesec dana kasnije nekadašnja televizijska voditeljica, koja se za Hammera udala 2010., okrenula se protiv supruga te je na Instagramu javno dala podršku njegovim žrtvama.

image

Elizabeth Chambers i Armie Hammer su do afere djelovali kao da imaju skladan brak.

TODD WILLIAMSON/JANUARY IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Supruga seksualnog kanibala napokon progovorila: ‘Šokirana sam, slomljena srca i shrvana‘

"Tjednima već pokušavam posložiti sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljena srca i shrvana. Na stranu sad slomljeno srce, osluškujem i nastavit ću slušati i educirati se o ovim osjetljivim stvarima. Nisam shvaćala koliko ne znam. Podržavam sve žrtve napada ili zlostavljanja i molim svakoga tko je iskusio ovu bol da potraži pomoć, koju ona ili on trebaju za izlječenje", napisala je Elizabeth u veljači 2021.

image

U filmu Rebecca (2020.) s Lily James kao da malo pokazuje isvoje drugo lice...

NETFLIX/MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Par navodno već u tom trenutku nije živio zajedno, a u srpnju je njihov brak i službeno okončan. Dva mjeseca ranije Hammer se navodno samovoljno odlučio prijaviti u rehabilitacijsku kliniku zbog problema s ovisnošću o seksu i drogama pa se pretpostavlja da je time izmanipulirao Elizabeth da mu da još jednu šansu. No, kako izvještava US Weekly, njihova je priča sada definitivno gotova.

Linker
18. travanj 2024 14:07