Pamela Anderson i sin Brandon Thomas Lee na večeri
 Profimedia, AKM-GSI
PONOSNA MAjKA

Nakon obiteljske drame on joj je jedini oslonac u životu

Glumica, producentica i bivši model koja je planetarnu popularnost stekla pojavljivanjem u TV seriji 'Spasilačka služba' u potpunosti je posvećena svojim omiljenim dečkima.

Pamela Anderson (50) ponosna je na činjenicu da je dobro odgojila svoje sinove 21-godišnjeg Brandona i 20 -godišnjeg Dylana koji su joj najvažniji muškarci u životu.

Moms will hug you no matter what.

Objavu dijeli Brandon Thomas Lee (@brandonthomaslee)

Njezini dečki vole provoditi vrijeme s majkom, a često je znaju izvesti na večeru. Stariji sin Brandon nedavno je slavnu majku pozvao na večeru kako bi pokazao da se u obiteljskim dramama drže zajedno. Njegov otac Tommy Lee ovog mjeseca ga je optužio za fizički napad.

'Moje srce je slomljeno. Možeš dati svojoj djeci sve što su ikad željeli u cijelom životu i svejedno će se okrenuti protiv tebe', napisao je Tommy Lee (55) koji je zaručen za 31-godišnju američku komičarku Brittany Furlan.

Brandon Lee imao je sasvim suprotno gledanje na situaciju zbog koje je došla i policija.

'Silno su me uznemirili događaji posljednjih dana, a koji su rezultat alkoholizma s kojim se bori moj otac. Radio sam neumorno, pokušavajući organizirati intervenciju, stoga je frustrirajuće da nisam uspio u istoj. Želio sam da moj otac napokon bude trijezan i da se oporavi, a da sve to ostane privatna obiteljska stvar, no, zbog njegovih optužbi na društvenim mrežama, prisiljen sam govoriti javno. Bez pogovora namjeravam surađivati s policijskim službenicima. Svog oca iznimno volim i jedino što želim je da ponovno bude trijezan, sretan i zdrav.'

Pamela je poručila da njezin bivši suprug ima ozbiljnih problema i da se nada da će imati snage ponovno potražiti pomoć.

Linker
24. travanj 2024 09:08