Getty
voli crnokose ljepotice

Nakon razvoda miljenik žena pronašao utjehu: Kao da je tražio kopiju bivše!

38-godišnji glumac i 30-godišnja pjevačica uživali su u spoju na mini golf terenu gdje su upoznali fana koji je njihovu romansu odlučio podijeliti sa svijetom.

Channing Tatum, zvijezda filmova 'Step Up' i 'Magic Mike', ponovno ljubi.

Glumac koji je na proljeće raskinuo vezu sa suprugom Jennom Dewan, s kojom ima petogodišnju kćerkicu, zaljubio se u poznatu pop pjevačicu Jessie J., porijeklom iz Velike Britanije.

Los Angeles, CA  - Guests at the VH1's Third Annual
Profimedia, AKM-GSI
Jessie J

Njihova veza otkrivena je sasvim slučajno, a razotkrio ju je fan koji se iznenadio kad ih je ugledao na svom radnom mjestu.

Naime, djelatnik s mini golf terena na kojem su Jessie i Channing proveli nekoliko sati, na Twitteru je objavio da je spazio vrući novi par za vrijeme svoje smjene, na što je dobio lavinu upita o detaljima.

"Bili su jako dragi", otkrio je, "Izgrlili su me i uspio sam dobiti fotografiju, a na kraju sam imao priliku čuti Jessie kako pjeva uz radio".

Vijest o razvodu Channinga Tatuma od Jenne Dewan u javnosti je odjeknula u travnju ove godine, kad su Channing i 37-godišnja Jenna na Instagramu objavili da su se, nakon čarobnog životnog putovanja, odlučili razvesti.

Šuškalo se da je prekid bolje 'sjeo' Jenni i da Channing za njom još uvijek pati, no čini se da je utjehu pronašao u zagrljaju pjevačice koja joj, kako su mnogi primijetili, pomalo nalikuje.

WESTWOOD, CA - FEBRUARY 01: Actor Channing Tatum and actress Jenna Dewan-Tatum attend Universal Pictures' 'Hail, Caesar!' premiere at Regency Village Theatre on February 1, 2016 in Westwood, California.
<P>
Pictured: Channing Tatum, Jenna Dewan, Jenna Dewan Tatum
<B>Ref: SPL1219469  020216  </B><BR/>
Picture by: @Parisa<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
@Parisa
Channing Tatum i Jenna Dewan

Linker
20. travanj 2024 05:09