Nova anđelica

Nakon što je proživjela pravu dramu, Hailey Bieber osvanula u kampanji poznatog branda donjeg rublja

Fotografije za kampanju Victoria‘s Secreta snimljene su vrlo vjerojatno prije nego je Hailey doživjela pravu dramu proteklog tjedna kada je prepoznala simptome slične moždanom udaru nakon čega je i hospitalizirana.

Iako je proteklih dana zabrinula veliki broj obožavatelja zdravstvenim poteškoćama, Hailey Bieber javila se na društvenim mrežama s puno boljim vijestima. Model i supruga pop zvijezde otkrila je fotografije iz najnovije modne kampanje koju je snimila za Victoria's Secret. Poziravši u donjem rublju u idiličnom okruženju usred rascvjetanih polja Hailey je oduševila svojom utreniranom figurom.

Ova 25-godišnjakinja postala je jedno od lica novih Victorijinih anđelica. Donje rublje koje Bieber nosi je romantičnih krojeva, s mnogo čipke, pastelnih i nježnih boja i cvjetnih uzoraka.

Modni editorijal snimljen je u prirodi, u polju, tijekom 'zlatnog sata' kada sunce daje romantičan sjaj na fotografijama. Uz nju na nekim fotografijama pozira i Imaan Hammam, nizozemska manekenka egipatskog i marokanskog porijekla.

Čitajte i: Zaštitno lice kampanje: Modna ikona Hailey Bieber predstavila novu kolekciju luksuznih torbi

Novo lice romantike

Fotografije za kampanju su snimljene prije nego je Hailey doživjela pravu zdravstvenu krizu, kada je prepoznala da ima simptome slične moždanom udaru prošlog tjedna. Na kraju se ispostavilo da je Bieber imala manji krvni ugrušak koji je uspješno otklonjen.

Za najnoviju kampanju Hailey je napisala da dolazi iz kolekcije Dream Angels, a fotografije je snimio Lachlan Bailey.

U kolekciji koju je predstavila, Hailey je zablistala u kompletu od čipke koji se sastoji od grudnjaka i gaćica sa s visokim strukom, u nježno žutoj boji. Poziravši s Imaan pokazale su dio kolekcije s cvjetnim motivima na nježnoj bež-ružičastoj podlozi. Na drugim fotografijama, također su se držali romantične note, tu je Hailey pokazala samo plavi grudnjak, dok je poziravši uz drvo na sebi imala traperice.

Čitajte i: Čeka se dijagnoza: Model i supruga glazbene zvijezde hitno hospitalizirana!

Prošlog tjedna brojni prijatelji i obožavatelji zabrinuli su se zbog hitne hospitalizacije Hailey, koja je završila u bolnici u Palm Springsu.“U četvrtak ujutro sjedila sam za doručkom sa svojim mužem kada sam osjetila simptome nalik na moždani udar. Justin je odmah pozvao Hitnu pomoć koja me odvezla u bolnicu. Liječnici su mi otkrili mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kisika u mom organizmu i zbog čega sam se osjećala tako loše. Srećom, moje tijelo ga je riješilo samo od sebe i potpuno sam se oporavila u roku od nekoliko sati”, napisala je Hailey.

Linker
20. travanj 2024 14:37