OCONNOR-ARROYO/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Nisu se često viđali...

Nakon što mu je umaknuo zlatni kipić, Andrew Garfield prekinuo je s djevojkom: ‘Razočaran sam...‘

Kada je doznao da je nominiran za najbolju glavnu ulogu, glumac se pohvalio novom ljubavlju na dodjeli SAG Awardsa, no čini se kako je na koncu sve propalo.

Kada je doznao da je nominiran za najbolju glavnu ulogu, glumac se pohvalio novom ljubavlju na dodjeli SAG Awardsa, no čini se kako je na koncu sve propalo.

Glumac Andrew Garfield i njegova djevojka Alyssa Miller prekinuli su svega nekoliko dana nakon dodjele Oscara, nakon što je Garfieldu iskliznuo zlatni kipić za najbolju glavnu ulogu kojega je na koncu osvojio Will Smith. Naime, tridesetosmogodišnjeg glumca i šest godina mlađu manekenku povezivalo se od studenoga prošle godine, a kao par su debitirali prije mjesec dana na crvenom tepihu.

Andrew i Alyssa zajedno su se pojavili na dodjeli SAG nagrada u veljači, no zvijezda filma Tick, Tick… ​​Bum! na dodjelu Oscara došla je sama. Navodno je ljubav između para već ugasnula, a čini se kako se dvojac složio da se raziđu.

image

Još se u veljači činilo kako im odlično ide.

RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Izvor je izjavio kako su Andrew i Alyssa bili odličan par te kako su stvari u početku išle sjajno.

“Bili su zajedno neko vrijeme prije nego što su izašli u javnost, ali radni im je raspored otežavao da se vide. Osim toga, ispostavilo se da su prilično različiti kao osobe pa su odlučili da je bolje da prekinu, barem za sada", prenosi The Sun.

Čitajte i: Glumac progovorio o depresiji zbog gubitka žene koju je toliko volio: ‘Više ništa nije isto‘

image

Alyssa je ranije hodala s Jakeom Gyllenhaalom, a navodno je kratko bila u braku s glazbenikom Tame Impale, Cam Averyjem.

ANTHROPOLOGIE VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Ipak, čini se da je Garfield izišao iz veze povrijeđen, s obzirom na to da je izvor dodao kako je Andrew razočaran što nema s kime podijeliti uzbuđenje nakon važne dodjele nagrada.

Alyssa je ranije hodala s Jakeom Gyllenhaalom, a navodno je kratko bila u braku s glazbenikom Tame Impale, Cam Averyjem. Ipak, čini se kako joj Garfield nije bio treća sreća.

Linker
25. travanj 2024 23:57