Teška odluka Kaley Cuoco

Nakon što se oprostila od svoje vjerne kobile, omiljena glumica pretrpjela još jedan velik gubitak

Zvijezda serije ‘Teorija velikog praska‘ umirovila je omiljenu kobilu Bionetty nakon šest godina natjecanja u preponskom jahanju jer je njezina ljubimica napunila 15 godina i više ne može postizati vrhunske rezultate.

Zvijezda serije “Teorija velikog praska “, Kaley Cuoco (35) nedavno se oprostila od miljenice, kobile Bionetty (15), odlučivši je umiroviti. Njezina ljubimica odsad će uživati u ispaši na ranču u Hidden Valleyju, u Kaliforniji, gdje glumica najradije provodi slobodno vrijeme, i to će joj, uz rekreativno jahanje biti jedini zadatak.

Dani napornih treninga, preskakanja prepona i uvježbavanja paradnog koraka pred sucima sad su iza nje.

Njezina gazdarica odsad će na natjecanja voditi druge konje iz svoje štale, no upravo je s Bionetty najviše postigla u sportu u kojem grlo i njegov jahač moraju disati kao jedno žele li u najkraćem mogućem vremenu savladati prepreke u manježu i stići na cilj. Koliko joj "Netty" znači, Penny iz kultne serije podijelila je u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

- Uvijek ćeš biti moja kraljica. Znala si točno kamo treba ići, sigurna pri svakom skoku. Bila si genij - napisala je. Otkrila je i kako "Nettyne" šminkerske štitnike za zglobove također "umiroviti" jer su izrađeni posebno za tu kobilu.

Kraljica manježa

Njihovo prijateljstvo započelo je prije šest godina na ranču Attache Stables u kanadskom Calgaryju. Strastvena jahačica tragala je sa svojim trenerom za grlom s kojim bi poboljšala rezultate i preskakala prepone više od 1,20 metra, što joj je tada bio prosjek. Budući da jaši od svoje 15. godine, imala je dovoljno iskustva za iskorak, no trebao joj je pravi konj. Kako se u jahačem sportu zna u koja uzgajališta treba ići, zaputila se u Kanadu. Za oko joj je zapala devetogodišnja Bionetty, koja je tada bila u naponu snage. Preskakala je visinu od 1,40 m što je odličan rezultat, a s novom vlasnicom "kliknula” je na prvom jahanju. No, vrijeme čini svoje i "Netty" će svoje mjesto među grlima za natjecanja prepustiti drugima.

image
Pored Netty, glumica ima i druge konje, a jahanjem se počela baviti još kao djevojka.
PROFIMEDIA

Glumica je svojedobno kupila kastrata Poker Face, odgojenog u Hrvatskoj. Vlasnica mu je bila proslavljena jahačica Andrea Novak, a grlo je došlo do glumice posredstvom Austrijanca Gerfrieda Pucha, koji ga je dobio na posudbu i utrenirao za preskakanje visine od 1,60 metara. Naposljetku ga je prodala jednoj američkoj štali, a sivo-bijeli konj svidio se američkoj glumici.

Partner u svemu

Vjerojatno će biti društvo glumičinoj miljenici Bionetty na pašnjacima u Hidden Valleyju. Ili na ranču njezinog supruga Karla Cooka (30), nedaleko od Santa Fea. Par je, naime, 2015. zbližila ljubav prema konjima na natjecanju u preponskom jahanju, a vjenčali su se prije tri godine. Ako itko razumije kako je rastati se na natjecanjima od omiljenog grla, onda je to njezin suprug, pripadnik imućne njujorške obitelji koji se od malih nogu bavi konjima. I njemu je Bionetty prirasla srcu pa će kobila uživati u maženju kakvo dolikuje kraljici manježa.

Osim prema konjima, glumica gaji i veliku ljubav prema psima. U svom domu ima nekoliko četveronožnih kućnih ljubimaca psećeg roda, a s dubokom boli s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je kako se upravo rastala od svog vjernog prijatelja. Naime, nakon dugih 14 godina Kaley se rastala s Normanom.

"Normane, bio si cijeli moj svijet 14 godina. Hvala ti što si mi se nasmijao kad si napustio ovaj svijet, potvrđujući mi još jednom kako je naš jezik bio samo naš. Zauvijk ćeš mi ostati u srcu." napisala je tužna glumica opraštajući se od svoje glavne "njuške".

Linker
25. travanj 2024 01:04