U Torontu u studenome prošle godine
 Profimedia, Pacific coast news
DRUGAČIJI PRIORITETI

Nakon trudnoće i porođaja u strogoj tajnosti priznala: 'To je najbolje što mi se dogodilo u životu'

U travnju ove godine slavna glumica ostvarila si je veliku želju i postala majka, a sad uživa u slatkim brigama i novim prioritetima.

U travnju ove godine slavna glumica ostvarila si je veliku želju i postala majka, a sad uživa u slatkim brigama i novim prioritetima.

Glumica Rachel McAdams u 40. godini postala je majka, a do sada u javnosti još nije govorila o sinu. Ponesena emocijama više ne želi šutjeti, nego svima želi naglasiti da je sada napokon ispunjena. 'Nakon dugo čekanja sam se ostvarila kao majka. Nisam htjela požurivati stvari, nego sam htjela čekati pravo vrijeme. Mogu reći da je to najbolja stvar koja mi se dogodila u životu', rekla je glumica iz popularne 'Bilježnice' koja je sinčića dobila s dečkom Jamiejem Lindinom (37).

*EXCLUSIVE* Georgia, GA  - Rachel McAdams is pictured for the first time with her infant son. The actress was spotted out with boyfriend Jamie Linder who carried the adorable baby as they left lunch. Rachel kept her pregnancy under wraps and appears to have given birth about 2-3 weeks ago.

Pictured: Rachel McAdams, Jamie Linden



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 368410666, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

'Iako mnogi kažu da nakon porođaja više nemaš život, sretna sam što sam sada u potpunosti fokusirana na drugu osobu', dodala je.

Kanadska glumica izrazila je želju da sina želi i dalje skrivati od javnosti, a do sada mediji nisu uspjeli saznati točan datum rođenja, kao ni njegovo ime. Kako bi svoju trudnoću ostavila tajnom, glumica se uopće nije pojavljivala na događanjima, a posljednji je put viđena na crvenom tepihu u rujnu prošle godine. Krajem veljače Rachel čak nije došla niti na premijeru svojeg novog filma "Game Night" zbog čega su svi zaključili kako su šuškanja o trudnoći točna. Posljednji put kada je viđena u javnosti, na aerodromu u Torontu, nosila je vrećastu jaknu ispod koje je skrivala trudnički trbuh. Iako svoj privatni život skriva, McAdams nikada nije tajila da želi postati majka te je još 2009. izjavila kako bi voljela imati djecu.

172388, EXCLUSIVE: Rachel McAdams spotted Saturday at Pearson International Airport and hiring a rental car. Toronto, Canada - November 27, 2017. CANADA OUT, Image: 356266026, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS APPLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news
U Torontu u studenome prošle godine

Linker
27. travanj 2024 21:51