Dupla sreća

Nakon vijesti o prinovi, novo iznenađenje: Duje Ćaleta Car oženio je svoju Adrianu u strogoj tajnosti

Slavni par ove je godine iznenadio čak dvama vijestima - da su se zaručili nakon nešto više od četiri godine veze te da očekuju bebu, a da konačno stanu pred oltar, čini se, nisu više mogli čekati.

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Adrianom Đurđević, doznaje Dubrovački list. Svadbeno slavlje, kako navode, održalo se na terasi Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje. Par se zaručio prije tri mjeseca, a Adriana je sretnu vijest podijelila s pratiteljima na Instagramu, napisavši:

"Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikada ne prestaje. Zauvijek ćeš biti moj uvijek".

Čitajte i: Zaruke skladnog para: Duje Ćaleta - Car i njegova Adriana objavili sretne vijesti na romantičnom vidikovcu

Nedugo nakon toga, došla je još jedno lijepo iznenađenje - Duje i Adriana uskoro će postati roditelji. Kako je u travnju dubrovačka ispričala pravnica i manekenka, Duji je vijest da će postati otac priopćila uoči Božića.

"Radosnu vijest sam Duji priopćila kao božićni poklon i bio je neizmjerno sretan. Ne znam koju reakciju izdvojiti, imam osjećaj da ih je u tom trenutku bilo bezbroj... I svaka je bila savršena", otkrila je Adriana u razgovoru za Gloria.hr

"Trudnoća nije bila neplanska tako da smo se oboje jako razveselili kad smo saznali! Nisam razmišljala o majčinstvu, vjerovala sam oduvijek da sve dođe u svoje vrijeme. Sada kad sam trudna, naravno da se više educiram, čitam neke knjige, ali ne pretjerujem. Mislim da puno toga dođe prirodno, a za sve ostalo tu su naše obitelji koje su pravi oslonac u životu i sigurno će pomoći sa savjetima", sretno je otkrila Adriana.

Čitajte i: Trudnoću su priželjkivali, a onda je Duje Ćaleta-Car sretnu vijest o prinovi dobio od svoje Adriane kao božićni poklon

Duje i Adriana u vezi su nešto više od četiri godine, a upoznali su se sasvim slučajno i to u Zagrebu. Inače žive u Francuskoj, gdje Duje igra za nogometni klub Olympique de Marseille.

Linker
02. ožujak 2024 06:13