Prinova u obitelji

Napokon sretne vijesti kod Bublea: Slavni pjevač hrvatskih korijena čeka četvrto dijete

Tajna je otkrivena u isječku spota koji bi se premijerno trebao prikazati ovog tjedna, a u njemu se pojavljuje trudna Louisana i Bubleovo troje djece.

Slavni kanadski pjevač hrvatskih korijena Michael Buble i njegova 12 godina mlađa supruga Luisana Lopilato očekuju četvrto dijete. Tu sretnu vijest otkrio je američki portal TMZ koji je u posjedu isječka njegovog novog spota za pjesmu ''I'II Never Not Love You'' u kojem se pojavljuje trudna Luisana i njegovo troje djece sinovi Noah (8) i Elias (5) te kćerkica Vida (3). Tako se obitelj Buble bez velikih izjava odlučila suptilno obavijestiti javnost da su u iščekivanju prinove, a cijeli spot trebao bi izaći do kraja tjedna.

image

Pjevač i supruga Luisana u slatkom su iščekivanju četvrtog djeteta

CYVR/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Mama Victoria puca od ponosa! Cruz Bekcham ima svoju prvu naslovnicu i - pločice za uzdisanje

A ovaj najnoviji video uradaka u neku ruku je posveta njihovom prvom zajedničkom pojavljivanju pred kamerama u spotu za njegov hit "Haven't Met You Yet" iz 2009. Upoznali su se na jednom partyju nekoliko tjedana ranije u njezinom rodnom Buenos Airesu i Buble je priznao da je to bila ljubav na prvi pogled. Doduše samo s njegove strane jer je Louisiana tada imala dečka, a i mislila je da je slavni pjevač - gay. Vjenčali su se u Argentini 2011. i njihova ljubavna priča smatra se jednom od najljepših u svijetu showbusinessa. No nije im u životu tekao samo med. Njihovom prvom sinu Noahu, 2016. dijagnosticiran je karcinom jetre koji je mališan uz brojne terapije uspješno prebolio. Bio je to teški period za pjevača i njegovu suprugu koji je tada otkazao svjetsku turneju i sve profesionalne aktivnosti. Godinu dana kemoterapija i zračenja za njih je bio pakao o kojem pjevač vrlo otvoreno govori.

image

Michael Buble nije dvije godine radio zbog lječenja sina Noaha

GB1/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Severina o najvažnijem muškarcu u svom životu: ‘Ljubav prema tebi učinila me neustrašivom‘

"Iskreno vjerujem da kada patiš i kada prolaziš kroz teške nevolje to daje priliku da počneš živjeti neki dublji i smisleniji život. Na neki čudan način sam sretan što imam priliku živjeti taj drugačiji, dublji život. veseliti se trenucima, ništa ne uzimati zdravo za gotovo i uživati u životu. Naš Noah je mali heroj i to mu svaki dan govorim iako uvijek strepimo kod novog pregleda", kazao je Michael Buble u razgovoru s američkom TV novinarkom Kate Garraway krajem prošle godine. A na kraju razgovora dodao je kako ga je supruga pitala bi li imao nešto protiv da dobiju još jedno dijete.

"Ja sam joj odgovorio da nisam siguran, a ona mi se samo nasmijala. Pitao sam ju zašto se smiješ, a ona mi je rekla - baš mi je slatko što misliš da imaš opciju".

Tako je pjevač zapravo, pred sam Božić indirektno otkrio da u njihovu obitelj stiže četvrta beba.

Linker
24. travanj 2024 17:56