Profimedia, TASS
dva sina

Navodna djevojka Vladimira Putina rodila blizance

Kako donose svjetski mediji, olimpijka Alina Kabaeva, dugogodišnja djevojka ruskog predsjednika Vladimira Putina, rodila je blizance.

Kako donose svjetski mediji, olimpijka Alina Kabaeva, dugogodišnja djevojka ruskog predsjednika Vladimira Putina, rodila je blizance.

Bivša gimnastičarka i političarka, 36-godišnja Alina Kabaeva, rodila je blizance. Kako pišu strani mediji, predsjednik Rusije i nesuđena prva dama u vezi su navodno već desetak godina, a ona bi željela i brak s njim, osobito sada kad su blizanci bili na putu.

S bivšom suprugom Ljudmilom Putin, s kojom je u braku bio od 1983. pa sve do 2014. godine, Putin je dobio dvije kćeri, Mariju i Katju, koje su danas odrasle dobi.

Kabajeva je navodno rodila dva sina, ranije ovog mjeseca, carskim rezom u luksuznoj klinici u Moskvi. Zbog nje je navodno ispražnjen cijeli četvrti kat klinike.

Priču o rođenju blizanaca donio je Moskovski list Moskovskij Komsomolets, no ubrzo je bila uklonjena sa stranice. Naime, privatan život ruskog predsjednika doista je privatan i gotovo nikad se ne piše o njegovom ljubavnom životu.

5880979 17.05.2019 Russian President Vladimir Putin chairs a meeting on development of a new armament including hypersonic Kinzhal rockets and laser complex, in Sochi, Russia., Image: 434068673, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Sputnik
Profimedia, Sputnik

Izbor blizak bivšoj gimnastičarki izjavio je da "ne komentiraju glasine", a njih svakako ima pa se uz one da se par zapravo u tajnosti odavno vjenčao, često pojavljuju i one da već imaju trogodišnjeg sina. Unatoč tvrdnjama da je Kabaeva već godinama ruska prva dama u tajnosti, ona se rijetko pojavljuje u javnosti, a zadnji put je viđena u listopadu lani, što mnogi smatraju da potvrđuje napise o trudnoći.

Linker
29. travanj 2024 10:48