Umjetnik u duši

Ne ide mu balun: Slavko Sobin priznao da tek sad uči igrati nogomet, ali i da je još uvijek loš

Glumac za potrebe snimanja filma ‘Smrt djevojčice sa žigicama‘ nadoknađuje ono što nije uspio naučiti kao 10-godišnji dječak.

Iako ovih dana snima punom parom, glumac Slavko Sobin stigne se s vremena na vrijeme pohvaliti scenama 'iza kamere', pa je tako sada objavio svoju fotografiju s nogometnog terena, odnosno seta za film "Smrt djevojčice sa žigicama".

"Kad za film učiš igrati nogomet s 36 godina", napisao je prvo glumac. Na fotografiji se vidi kako igra nogomet na travnatom igralištu okružen djecom. No, to ne bi bila i neka priča, da ovaj umjetnik nije, kako je sam priznao, jako nespretan s loptom.

"Nije mi išlo s 10 godina i tad mi je bilo lakše reći 'Ne znam' i nikad se više od srama približiti balunu. Šteta. Hvala malim trenerima i pozdrav traumama iz djetinjstva. PS. Ni dalje mi ne ide, al ta tri kadra ćemo uspjeti snimit", našalio se Slavko, iako se na fonografiji lijepo vidi da je uspio loptu usmjeriti prema golu na kojem stoji osnovnoškolac.

Čitajte i: Slatki projekt glumca Slavka Sobina: Izdao slikovnicu ‘Šapice i tajna zelene loptice‘

Snimanje na otoku Rabu

Film "Smrt djevojčice sa žigicama", u režiji Gorana Kulenovića ekranizacije je istoimenog romana Zorana Ferića. Kako je najavljeno film se snima na otoku Rabu, a priča je kombinacija žanrovskog filma - triler o istrazi ubojstva, intimne i generacijske drame - te usput i prikaz rapske otočke sredine.

Slavko je i prije nekoliko dana pokazao kako izgleda suradnja između njega i redatelja, koji je uz Zorana Ferića i autor scenarija.

"Redatelj, glumac i apsolutno povjerenje jedan u drugog. Kula moj", napisao je Sobin.

Linker
16. travanj 2024 18:06