Poljubac iz sedla

Nedavno tek otkrila novog dečka, a sada se Kaley Cuoco ne može suzdržati od slatkih objava

Da joj Tom Pelphrey mnogo znači, otkriva nježnost koju ju mu je poklonila tijekom jahanja, za razliku od njega, bivši su morali su čekati kraj treninga, kako bi dobili pusu.

Otkako je priznala da više nije solerica, američka glumica Kaley Cuoco ne može prestati slaviti ljubav u svojim objavama na društvenim mrežama. S novim dečkom Tomom Pelphreyem nesputano razmjenjuje poljupce i pred fotoaparatom, kao da ni sama ne može povjerovati da je poslije dugog, sušnog razdoblja, dočekala sreću. Par je početkom svibnja "probio led" na Instagramu, a da im je sada jako "vruće", dokazuje njihov poljubac u neuobičajenom trenutku. Dvaput razvedena zvijezda serije Teorija velikog praska 'kušnula' je dragog dok je bila u sedlu, što se rijetko čini.

Jahanje, naime, traži usredotočenost jer konji znaju biti ćudljivi, a katkad i ljubomorni: neki ne vole da im se gazdarica ljubaka s dečkom umjesto da se bavi njima. Zaljubljeni par dobio je, stoga, upozoravajuće rzanje zanemarenog ljubimca zbog ljubljenja. Ne bi li ga nekako udobrovoljio, glumac poznat po jednoj od glavnih uloga u SF-seriji Outer Range čija je zvijezda Josh Brolin (Pelphrey tumači lik vlasnika ranča koji se bori za svoju zemlju i obitelj), počešao je riđana iza ušiju jer i on jako voli životinje. Prošli vikend odveo je s Kaley na spoj u sklonište za odbačene domaće životinje, a raznježena glumica tom prilikom je poljubila dragog u vrat, piše Yahoo.

Čitajte i: Kaley Cuoco otkrila koga ljubi: ‘Sunce se probija kroz oblake, zlatne zrake prodiru mi u oči i srce‘

Voli ljubav

Fanovi su oduševljeni što ima novog dečka, ali je pritom i zafrkavaju jer je nedavno u razgovoru za magazin Glamour tvrdila da nema nikoga i da joj je poslije prošlogodišnjeg formalnog okonjčanja braka s drugim suprugom, Karlom Cookom, pasioniranim jahačem i sinom milijardera za kojeg se udala 2018. i izdržala s njim u braku tri godine - treba vremena za oporavak. Pa ipak, priču o navodnom soliranju tada je poentirala sa zanimljivim zaključkom.

"Volim ljubav. Nisam netko tko želi biti sam. Samo moram malo shvatiti svoje prioritete i uvjeriti se da sada znam da moram bolje paziti i njegovati iduću vezu. To vam je kao biljka. Ponekad se previše fokusiram na cijeli vrt umjesto na određenu biljku koju treba zalijevati. Svjesna sam toga. Želim se promijeniti, želim biti bolja." Sudeći po njezinim neprestanim romantičnim objavama i poljupcima s Tomom Pelphreyem, gradivo je apsolvirala s odličnim.

Linker
20. travanj 2024 11:23