Gotovo je!

Nema drugog izbora: Legendarna glumica nakon teške borbe s bolešću odlučila reći zbogom onome što je najviše voljela

Jedna od najpoznatijih glumačkih zvijezda u Velikoj Britaniji, koju pamtimo po ulozi u filmovima Harry Potter i Mamma Mia, morala je donijeti tešku, ali nužnu životnu odluku.

Britanska glumica Julie Walters ima bogatu filmsku karijeru, a najviše je pamtimo po ulozi energične Molly Weasley u franšiži o Harryju Potteru i simpatične Rosie u filmovima Mamma Mia. Iako je glumi posvetila cijeli svoj život, sada joj je morala reći zbogom, a za to ima jako dobar razlog.

Julie je prije dvije godine, kada je snimala film Tajni vrt, dijagnosticiran rak crijeva koji je uspješno preboljela, no unatoč pobjedi boji se da joj gluma u ovom trenutku previše oduzima nego daje.

image
Julie Walters jedna je od najpoznatijih britanskih glumica te imala titulu dame.
PROFIMEDIA

U intervjuu za The Times, glumica je ispričala što joj je rekao njezin onkolog.

"Rekao mi je: 'Što mislite što je uzrokovalo rak?'. Prva stvar koja joj je pala na pamet bila je gluma i to zbog načina na koji joj pristupam - moram joj biti potpuno posvećena. To je vrlo stresno jer si stalno na nečijoj tapeti. Stalno ti se sudi. Ne spavam kad radim što definitivno nije dobro za mene", rekla je glumica.

Na pitanje je li se pozdravila s glumom, rekla je: "Nakon operacije sam pomislila da ne želim više raditi. Osim ako me ne pozovu za ulogu u još jednom nastavku Mamma Mie".

image
Julie Walters kao Rosie u filmu Mamma Mia.
LEGENDARY ENTERTAINMENT/UNIVER/AFP/PROFIMEDIA

Dijagnozu je prvi put otkrila početkom ove godine u intervjuu za BBC, rekavši da su je mučile probavne smetnje, povraćanje i velika bol u području želuca. "Liječnik mi je rekao da su našli neku abnormalnost u probavnom sustavu i da se boji kako se radi o raku", rekla je Julie, prisjetivši se reakcije svoga supruga koji je počeo plakati.

image
Julie Walters kao Molly Weasley u serijalu o Harryju Potteru.
WARNER BROS. HEYDAY FILMS/AFP/PROFIMEDIA

"Nikada neću zaboraviti njegov izraz lica i suze na njegovu licu. Više sam se brinula za njega nego sebe", dodala je. Nakon operacije na kojoj su joj izvadili 30 cm debelog crijeva i kemoterapije, Julie se oporavila i za sada je sve u redu s njezinim zdravljem. No, bolje da je na vrijeme shvatila da nekada treba reći 'ne' jer je zdravlje ipak najvažnije u životu!

Čitajte i:

Dani su je dijelili od smrti: 'Trpjela sam užasne bolove, ignorirala ih, sve dok nisam počela iskašljavati krv'

Bori se s najtežim stadijem raka i razmišlja o kraju: 'Neke stvari konačno moram reći svojoj majc i imužu'

Slavna Brenda otkrila zastrašujuću vijest o borbi s rakom: 'Ionako ćete saznati prije ili kasnije, nitko ovo ne zaslužuje'

Linker
12. travanj 2024 14:13