Maja Jurović, Davor Matota / Hanza Media
'ŽELIM ŽIVOT'

Neviđen broj poznatih lica na zagrebačkom Trgu s velikim razlogom!

Na humanitarnom 12. koncertu 'Želim život' okupila su se brojna lica iz estradnog i političkog života, a prikupljeno je gotovo1.5 milijuna kuna.

Humanitarna akcija i koncert u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV, na glavnom gradskom trgu i u kavani Johann Franck okupio je brojna poznata lica među kojima je bila i predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović te premijer Andrej Plenković, koji su se u call centru družili s glazbenicima, glumcima te voditeljima. Tijekom večeri građani su pozivom na broj donirali sredstva za rad Zaklade, a na pozive su im odgovarala lica s malih ekrana.

Davor Matota / Hanza Media
Ksenija Kardum, Marija Rukavina, Kolinda Grabar-Kitarović, Gordana Leto, Mirando Mrsić i Ivana Galić

Voditeljima Mislavu Bagi i Romini Knežić pridružili su se glumci iz serije Čista ljubav - Momčilo Otašević, Tara Rosandić i Nives Celzijus. Pozivima je prikupljeno 1.48 milijuna kuna koje će poslužiti za prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

Davor Matota / Hanza Media
Voditelji Nove TV Ivana Paradžiković, Saša Kopljar i Romina Knežić

Za dobru atmosferu, na pozornici na Trgu, među ostalima bili su zaduženi Vatra, Crvena jabuka, Indira, Maja Šuput, Mia Dimšić i Lana Jurčević.... Velik odaziv poznatih lica te brojne pozive pozdravile su i sestra Ane Rukavine, Gordana Leto, koja je putem malih ekrana zamolila novopečene majke da doniraju krv iz pupkovine koja bi mogla spasiti nekome život te majka Marija Rukavina, koja je otkrila kako je novcem koji je prikupljen prošle godine potrošen na kupnju aparata za oboljele od leukemije i limfoma u KBC-u Zagreb.

Linker
19. travanj 2024 09:16