CROPIX
Veliki pothvat

Ni koronakriza ne može joj ništa: Nika Fleiss na iznenađenje svih pokreće novi posao

Nakon što je neko vrijeme živjela u Americi i tamo se bavila odnosima s javnošću, Nika se vratila 'rodnoj grudi' kako bi otvorila salon za životinje.

Bivša skijašica Nika Fleiss, danas stručnjakinja za odnose s javnošću, odlučila je pokrenuti novi posao. Čak je ni ovo neizvjesno vrijeme u tome ne sprječava jer je prvenstvneo ljubav tjera dalje. I to ljubav prema životinjama - Nika planira otvoriti salon za životinje, otkrila je u IN Magazinu.

Svim ljubiteljima pasa i mačaka želi pružiti ono što i zaslužuju: dizajnerske proizvode, luksuzne tretmane, ali i mnogo brige u budućem salonu.

"Svi s kojima pričam kažu: 'Nisi normalna, luda si, sad nitko ne pokreće ništa, sad se svi drže doma na respiratorima, čekaju da vide što će se dogoditi, kako će se dalje ekonomija razvijati, tržište disati...' Ja s druge strane mislim, možda su ovakve situacije super podloga za krenuti u nešto novo", ispričala je Nika.

Završila i tečaj za uređenje pasa

Puna vjere u uspjeh, Nika se potpuno dala u novi posao i ne želi biti tek vlasničko ime na papiru. Zato je završila tečaj za uređenje pasa pa će i sama uređivati simpatične dlakavce.

Inače, Nika je nekada maštala da će biti veterinarka. "Kada malo čovjek dođe bliže struci, onda vidi neke stvari. Meni bi srce puklo svaki put kada se ne bi moglo pomoći. To su najčešća bića s kojima ja živim i imam suživot od malih nogu, skupljala sam ih gdje sam mogla. Danas živim s tri pasa i jednom mačkom. Jednostavno, to što ti četveronošci daju, na dvije noge se još nije našlo", rekla je Nika s puno ljubavi.

Sve bi ponovila

Kujica Jackie je s njom već 11 godina, Foxie je udomila iz utočišta u Miamiju, a Coco joj je "pod kožom" već dugih 10 godina. Upornost i perfekcionizam koji su je vodili u sportskoj karijeri, ali i u marketingu i odnosima s javnošću, dobro će joj doći i u novom poslu.

Na sve svoje uspjehe, pogotovo skijaške, gleda s više poštovanja. "Da se moram vratiti u doba kada sam skijala, sve bih ponovila. Odrastanje uz tu disciplinu puno mi je pomoglo u životu za ostvarenje nekih drugih ciljeva u životu", zaključila je Nika koja je neko vrijeme živjela u Americi, ali joj je srce, kako kaže, ipak u rodnoj zemlji.

Čitajte i:

Nika Fleiss i Ivana Paradžiković otkrile tko je centar njihova svijeta: Bilman objavio fotku u njezinom zagrljaju

Hrvatski recepti za uspjeh: Oni ne čekaju bolje dane, stvaraju ih sami

Hotel za biljke u Muzeju prekinutih veza: Dajte im biljku i priču, a oni će se brinuti za nju dok vas nema

Linker
18. travanj 2024 11:51