AVALON/PROFIMEDIA
Kakva promjena!

Nije više brineta: Camila Cabello nakon prekida svoju smeđu kosu obojila u ultramodernu nijansu

Glazbenica porijeklom s Kube, od svoje bujne smeđe kose izgradila je zaštitni znak, no nakon što je drastično obojila kosu, više nije brineta, ali nova boja odlično joj stoji.

Glazbenica porijeklom s Kube, od svoje bujne smeđe kose izgradila je zaštitni znak, no nakon što je drastično obojila kosu, više nije brineta, ali nova boja odlično joj stoji.

Nakon bolnog ljubavnog prekida, uvijek dobro dođe malo podići ego, a najbrži i najbolji način je - promjena frizure. Tu je formulu primijenila i Camila Cabello koja je svojim pratiteljima otkrila svoju ogromnu transformaciju, od zanosne brinete postala je trendi platinasta plavuša s ultramodernim mint-zelenim odsjajem.

Pjevačica koja je nedavno otkrila da je prekinula romantičnu vezu sa Shawnom Mendesom otkrila je novi izgled na Instagramu, a obožavatelje je bacila u potpuni trans. Uz nekoliko selfija na kojima se vidi nova boja kose, uz koju je obukla i kreaciju u odgovarajućoj boji jednostavno je napisala: 'Dobro sam očistila".

Ova Camilina transformacija došla je samo nekoliko dana nakon što je službeno potvrdila kraj svoje dvogodišnje veze s Mendesom.

Čitajte i: Latino diva Camila Cabello ruši sve predrasude: S ponosom pokazuje obline i nadahnjuje žene diljem svijeta

Činili se jako zaljubljeni

Postali su par u srpnju 2019., brzo nakon suradnje na pjesmi "Senorita".

Iako su se u javnosti činili jako zaljubljeni, razmjenjivali nježnosti na pozornici, crvenim tepisima, očito nije sve bilo tako bajno iza svjetla reflektora. Vijest o prekidu objavili su zajedno prošlog tjedna, u zajedničkoj izjavi na Instagramu.

Čitajte i: Dečko ‘od zlata‘! nije mu ni 25, a već je oborio sve glazbene rekorde, zaradio milijune i došao na vrh

"Odlučili smo završiti našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jedno za drugo kao prema ljudskim bićima je jača nego ikad. Vezu smo započeli kao najbolji prijatelji, to ćemo i nastaviti biti, cijenimo vašu podršku na početku i na kretanju dalje", napisali su.

Linker
26. travanj 2024 01:31