ZRELA ODLUKA

Nikad više sam u kući! Najpoznatija dječja zvijezda napokon je odrasla i na pragu je vjenčanja

Američki glumac Macaulay Culkin, zvijezda filmskog serijala ‘Sam u kući‘, nakon četiri godine veze zaručio se s kolegicom Brendom Song.

Zora iz hit pjesme Miše Kovača u slučaju američkog glumca Macaulayja Culkina (41) neće proplakati, a suza (osim možda radosnica) isto tako neće biti. Na ruci njegove zaručnice i kolegice Brande Song (33) odnedavno, naime, blista dijamantni prsten, koji najavljuje njihovo skoro - vjenčanje.

image

Na ruci Brende Song odnedavno blista dijamantni zaručnički prsten

G.E.D/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Slava i zarađeni milijuni u dječjoj dobi su ga umalo uništili i razorili mu obitelj: roditelji su mu se razveli, s ocem koji ga je maltretirao i zlostavljao uopće više nema kontakta, polusestra mu se predozirala, a starija sestra je poginula u prometnoj nesreći.

Čitajte i: U vjenčanici je ronila suze! Slavna američka pjevačica opisala je užas svoje prve bračne noći

I sam je imao velikih problema s ovisnošću i kazneno je odgovarao zbog posjedovanja raznih nelegalnih supstanci, no sve ti horori sada za njega zakopani u dalekoj prošlosti.

image

Macaulay Culkin zvijezda je filmskog serijala 'Sam u kući'

20TH CENTURY FOX/KOBAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U listopadu 2017., nakon kratkotrajnog mladenačkog braka s kolegicom Rachel Miner, te burne devetogodišnje veze s Milom Kunis, napokon je pronašao srodnu dušu. Osam godina mlađa od njega Brenda Song također je proživjela iskustvo dječje zvijezde - bila je model i glumica, a lani su 5. travnja postali roditelji.

Sinu su odabrali žensko ime Dakota po Macaulayjevoj pokojnoj sestri, a od njegova rođenja postali su "kućni miševi".

image

Macaulay Culkin i Brenda Song lani su dobili sinčića Dakotu

DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Malo stvari nas može potaknuti na izlazak, jer nam je najljepše kad smo svi zajedno doma s našom bebicom", izjavila je Brenda Song, koja je nedugo prije toga suprugu okrugli četerdeseti rođendan čestitala emotivnom porukom: "Sretno mom čarobnom jednorogu koji ovu poruku uopće neće niti vidjeti, jer ne koristi Instagram. A ja sam najsretnija osoba na svijetu jer me on voli." Svoju vezu par će uskoro formalizirati i dodatno učvrstiti odlaskom pred matičara i tako je dodatno učvrstiti.

Linker
23. travanj 2024 13:15