Getty Images for Heifer Internat
najljepši dar za godišnjicu

Nikki Reed i Ian Somerhalder: Vampirski par iščekuje prvo dijete

Zvijezda filmskog serijala "Sumrak" i markantni zločesti dečko iz serije "Vampirski dnevnici" drugu godišnjicu braka proslavili su na naljepši mogući način: glumački par iščekuje svoje prvo dijete, a vijest su s fanovima podijelili na svojim Instagram profilima.

"Hej maleni. Znam te, ali samo zato što te osjećam. Kako je moguće već voljeti nekoga toliko? Ne možemo dočekati da te upoznamo... Tvoji roditelji" - riječi su koje je uz fotografiju na svom Instagram profilu podijelila 28-godišnja glumica.

Istu je sliku na svom profilu podijelio i njezin suprug, 38-godišnji Ian Somerhalder.

"Našim prijateljima, obitelji i ostatku svijeta. U 38 godina koliko sam na ovom svijetu nisam iskusio nešto moćnije i ljepše od ovoga. Ne mogu niti zamisliti nešto uzbudljivije od ovog novog poglavlja u našim životima i željeli smo to podijeliti s vama. Ovo je najposebnije razdoblje u našim životima i zbog toga smo vijest željeli čuvati za sebe koliko je god dugo bilo moguće kako bismo mogli uživati u ovom vremenu jedan s drugim i s našim djetetom koje raste nevjerojatno brzo. A to je upravo ono što djeca rade, nevjerojatno brzo rastu. Hvala svima na pozitivnoj energiji, Ian."

Zvjezdani par u vezi je od 2014., od kad je glumac prekinuo vezu s kolegicom iz serije, glumicom Ninom Dobrev, a zaručili su se nakon svega šest mejseci hodanja. Oženili su se u travnju 2015. u krugu bliskih prijatelja i obitelji u Santa Monici.

Getty Images
Na filmskom festivalu u Cannesu 2015.

Linker
16. travanj 2024 18:29