Nikolina Pišek protivnica je cijepljenja
 Promo
Poziva ljude da se informiraju

Nikolina Pišek oglasila se o gorućoj temi: 'Jedina stvar koje se moramo bojati je strah sam'

Voditeljica Nikolina Pišek oglasila se o temi o kojoj ovih dana pričaju aposlutno svi. Pojava koronavirusa aktivirala je ponovno zagovaratelje antivakcinacijske politike - u svijetu, ali i Hrvatskoj.

Tema cijepljenja izaziva niz polemika na društvenim mrežama otkako je pokret antivakcinacijske politike ojačao diljem svijeta. Nije zaobišao ni Hrvatsku, a među najpoznatijim Hrvatima koji govore o ovoj temi svakako su Dejan Lovren i Tony Cetinski. Glazbenik već neko vrijeme otvoreno propagira 'slobodu izbora' kada je u pitanju cijepljenje, a istih je razmišljanja i proslavljeni nogometaš. O cijeloj temi dečki su imali i 'live' na društvenim mrežama.

Tu su i oni koji imaju suprotna razmišljanja te više vjere polažu u dokazanu znanost i medicinska dostignuća. Među njima je voditeljica Nikolina Pišek, koja je o cijepljenju izrazila svoje mišljenje putem Instagrama.

Jedina stvar koje se moramo bojati je strah sam.

"Nothing in life is to be feared, it is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less." Ovo je rekla jedna Nobelovka. Dvostruka. Odazivala se na ime Marie Curie. Vjerojatno bi u današnje vrijeme bila kamenovana zbog svojih dostignuća. Nema veze što bi bez nje oboljeli od karcinoma mogli odmah zatražiti posljednju pomast, a ako slomite nogu bilo bi vam vjerojatno savjetovano da je odrežete da vam ne smeta. Ljudi, informirajte se. Živimo duže i kvalitetnije nego ikada u povijesti. A to nije zasluga molitve kao takve. Ili barem ne samo nje", zaključila je Pišek i poslala tako važnu poruku.

Čitajte i:

Mnoge je šokirala: Tek se oporavila od upale pluća pa se sama dovela u novu opasnost

Primijetila ju je cijela špica: Neki ove čizme ne mogu smisliti, a Nikolina Ristović ih obožava

Kriza je uzela danak! Nikolina Pišek rastura, a Ella si pomaže kako god može

Linker
13. travanj 2024 13:05