DEAN ZULICH
MORAT ĆE PRIČEKATI

Ništa od fešte: Koronavirus je našem proslavljenom NBA košarkašu 'ukrao' vjenčanje

Sve je već bilo spremno da jedno drugome ovog ljeta, pred obitelji i prijateljima, u Mostaru kažu sudbonosno - da.

Sportska karijera Ivice Zubca (23) ide "kao podmazana", a ruže, kako znamo, cvatu i u njegovom privatnom životu. Ipak, iako je sa svojom zaručnicom Kristinom Prišč (28) imao u planu ove godine stati pred oltar - čini se da do toga neće doći.

- Zbog pandemije koronavirusa morali smo odgoditi svadbu za sljedeću godinu. Novi datum još nismo odredili jer ne znam što će biti s NBA sezonom - kaže hrvatski košarkaš koji je ovoga ljeta u rodnom Mostaru trebao pred oltar odvesti svoju dugogodišnju djevojku.

Par je vjenčanje počeo planirati još lanjskog Valentinova, kad su se zaručili na Bahamima, a pozivnice su poslali i brojnim Ivičinim suigračima u klubu L.A. Clippers iz Grada anđela, u kojem žive posljednje četiri godine. No, trenutno su planovi za vjenčanje zaustavljeni.

Podsjetimo, košarkaševa dugogodišnja ljubav je rodom iz Orahovice i bila je jedna od top deset finalistica Miss Universe Hrvatske 2014. godine. Par se upoznao godinu kasnije, a kad je on odlučio preseliti u Sjedinjene Države, njegova je Kristina odlučno pošla s njim. Iako je pet godina starija od njega, godine su za njih samo broj i izvrsno se slažu.

Njegova Kristina, rekao je krajem prošle godine ekskluzivno za magazin Gloria, nije samo iznimno lijepa žena, nego je i vrlo svestrana, a uz sve to mu je i najveća podrška. Kad su ih 2015. u Zagrebu upoznali zajednički prijatelji, plavooka Slavonka zbog Ivice se odrekla novinarske i manekenske karijere.

- Za razliku od mene, koji sam odmah znao da sam upoznao ženu svog života, Kristini je trebalo malo vremena da shvati kako sam ja kao stvoren za nju - rekao je tada košarkaški as i dodao da ju je najviše mučila razlika u godinama.

- Kad smo se zaljubili, ona je imala dvadeset i tri godine, a ja samo osamnaest. Par smo postali nakon mjesec dana dopisivanja tijekom kojih sam joj stalno dokazivao da sam mnogo zreliji i ozbiljniji od svojih vršnjaka. Zapravo, u našoj vezi mnogo je veće dijete Kristina, što je meni simpatično jer nam nikad nije dosadno. - otkriva budući slavonski zet.


ČITAJTE I:

EKSKLUZIVNO: Zvijezda NBA-a i njegova zaručnica najavili veliko vjenčanje u Mostaru i otkrili tko će mladenki kreirati vjenčanicu

Slavi se, Kristina je pristala! Na pomolu još jedna sportska svadba

Linker
18. travanj 2024 02:58