Chris Pine

Nisu zajedno već nekoliko mjeseci: Kralj ljubavi prekinuo je s dugogodišnjom djevojkom

Glumački par razišao se prije nekoliko mjeseci, potvrdio je izvor za strane medije.

Glumac poznat po ulozi Jamesa T. Kirka u tri nastavka Zvjezdanih staza i njegova dugogodišnja djevojka Annabelle Wallis prekinuli su nakon četiri godine veze.

Iako se par koji u javnosti nikada nije govorio o svom odnosu, još nije oglasio o razlazu, izvor je za US Weekly potvrdio da je dvojac uistinu nedavno prekinuo, prenosi BuzzFeed.

image

Par je detalje iz svog odnosa oduvijek skrivao od čiju javnosti.

4CRNS, WCP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Vještac nam dolazi: Jedan od najzgodnijih glumaca uskoro bi trebao snimati u Hrvatskoj

"Chris Pine i Annabelle su prekinuli. Nisu zajedno već nekoliko mjeseci", rekao je izvor za par koji je prvi put u javnosti zajedno viđen 2018. na londonskoj zračnoj luci Heathrow, nakon čega su viđeni na večeri u Malibuu. Kasnije iste godine potvrdili su vezu, a ubrzo su i viđeni na odmoru s Chrisovim roditeljima.

Čitajte i: Kim Kardashian i službeno je solo: Pobjeda na sudu nakon iscrpljujuće brakorazvodne parnice

image

Chris Pine i Annabelle Wallis nedavno su prekinuli.

HARV/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Teško je kad znaš o nečijem privatnom životu, to te počinje ometati. To je sasvim drugi posao kada dođe do toga. Volim osobu koju volim, ali mi znači toliko puno da to želim učiniti sigurnim. Nemam ništa za sakriti. Tako je to kada imaš u životu ljude za koje brineš, postaješ vrlo zaštitnički nastrojen prema njima i više se ne radi samo o tebi - radi se o drugima", objasnila je Wallis poznata po ulogama u remakeu Mumije iz 2017. jednom prilikom zašto detalje iz privatnog života skriva od očiju javnosti.

Iako ne govore često o svom privatnom životu, mnogi se nadaju da su Chris i Annabelle rastali kao prijatelji.

Linker
14. travanj 2024 17:53