simpatični trio

Nives, Goran i Oliver Ivanišević zvijezde zagrebačke špice: Najljepše je u tatinom naručju

Malo tko se nije okrenuo za simpatičnim triom kada su proteklog vikenda prošetali zagrebačkom špicom, a slavni tata ni ovaj put nije mogao odoljeti pogledu svog trogodišnjaka kada ga je zamolio da ga gradom nosi u naručju.

Svoje su gnijezdo legendarni tenisač Goran (50) i radijska voditeljica Nives Ivanišević (39) svili u samom srcu metropole pa kada požele izaći na svježi zrak o intimnosti mogu samo sanjati. Na Cvjetnom trgu vikendom je ionako prava promenada pa je fotografima bilo teško zaobići modno usklađeni poznati bračni par u najslađem društvu trogodišnjeg sina Olivera. Šarmantni dječak je ukrao svu pažnju prolaznika, a njegova duga kosa i lokne zaustavljali su poglede. Da je još uvijek tatina maza bilo je jasno kada je prema svom slavnom ocu podigao ruke kako bi ga nosio, a osvajač Wimbledona nije dvojio niti sekunde.

Kako Goran iz prvog braka ima dvoje djece, kći Amber Mariju koja je ove godine postala punoljetna i četiri godine mlađeg sina Emanuela, dječje fore već poznaje sve, no unatoč tome, mališan Oliver ga uvijek uspije šarmirati pa je tako samo jednim pogledom uspio nagovoriti tatu da ga nosi.

image
FOTOGRAFIJE: JOSIP MOLER/CROPIX
image
FOTOGRAFIJE: JOSIP MOLER/CROPIX

Iako rado poziraju s Oliverom, o roditeljstvu nerado govore, njihove male intimne čarolije čuvaju samo za sebe. Tek je nedavno po prvi puta od rođenja Nives na Instagramu otkrila detalje majčinstva.

image
FOTOGRAFIJE: JOSIP MOLER/CROPIX

Čitajte i: Prvi detalji tajnog vjenčanja: Nives Čanović pokazala vjenčanicu

"Najljepše na svijetu je biti mama. Ali i najzahtjevnije, to malo biće je ovisno o tebi i svojim primjerom mu stvaraš sliku o svijetu... tako da svaki dan, novi izazov. Moj Oli je jako živahan, jako znatiželjan i predivan. Rodila sam carskim rezom, u Petrovoj i mogu reći samo sve najbolje... od sestara, doktora, ništa me nije razočaralo. Bilo me jako, jako strah, ali valjda te u životu strah stvari koje ne poznaješ i s kojima se nisi susreo. Ali evo, mogu iz svog iskustva i iz svih iskustava bliskih osoba reći da je taj moment kad primiš svoje malo čudo u ruke, moment kad zaboraviš na sve ostalo”, napisala je Nives o svom dječaku kojega je rodila 7. rujna 2018.

Čitajte i:Njegova slika i prilika: Goran Ivanišević sina odveo na šetnju špicom i pazio da su čak i modno usklađeni

Linker
09. travanj 2024 05:21