JEDNOSTAVNO KOMPLICIRANA

Njezina nova 3D tetovaža ledi krv u žilama: Pogledajte kakvim se ukrasom na glavi počastila problematična američka pjevačica

Glazbenica i glumica Demi Lovato počastila se autorskom majstorijom Dr Wooa, čije usluge koriste Miley Cyrus, Zoe Kravitz i Romeo Beckham.

- Toliko ih je da sam ih prestala brojati - glasio je svojedobni odgovor Demi Lovato, 29-godišnje američke pjevačice i glumice, na pitanje o broju tetovaža kojima je ukrasila doslovce svaki dio svoga tijela. Na boku primjerice ima ispisanu rečenicu “You Make Me Beautiful” (Ti me činiš lijepom), poruku “Budi snažna” ispisala je na zglobu, a riječi “Peace” (Mir), “Rock’n’Roll”, “Free” (Slobodna) na prstima, na kojima se našlo mjesta i za jednog smajlića.

image

Nova tetovaža Demi Lovato izaziva kontraverzne reakcije

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Na laktu ima mapu Afrike, a na stopalima je našla mjesta za višeznačnu poruku “Let go & Let God”, a posljednja u nizu je 3D slika crnog pauka koju si je dala iscrtati na glavi. Zbog toga je prije odlaska u studio za tetovažu proslavljenog majstora Dr Wooa obrijala svu kosu iznad lijevog uha, a kompletnu priču je objavila na svom Instagram Storyju prošlog vikenda.

- To je bakin pauk koji nas je mnogočemu naučio. Naučio nas je grnčarstvu i tkanju. Naučio nas je koristiti vatru, te tome da smo svi međusobno povezani u tkanju života, gdje svatko od nas ima svoje mjesto.”

Čitajte i: Mislili smo da znamo sve o Paris Hilton, a ona slika ulja na platnu i poslovno carstvo seli u virtualnu stvarnost

U poruci se pjevačica očito referirala na narodne priče američkih domorodačkih plemena i vlastite korijene, a posebice na bajku “Baka Pauk donosi svjetlo”. Tetovaža je izradio proslavljeni majstor Dr Woo, čije usluge koriste mnoge slavne osobe poput Drakea, Miley Cyrus, Zoe Kravitz i Romea Beckhama.

image

Prijateljice u šetnji: Demi Lovato iParis Hilton

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pjevačica se novom tetovažom počastila na ulasku u Novu godinu, a lanjsku joj je obilježio izlazak sedmog albuma “Dancing with the Devil” što je popratila istoimenim dokumentarcem u kojem je objasnila okolnosti koje su je dovele na rub smrti od overdosea 2018.

Linker
23. travanj 2024 16:51