O BORBI S AGRESIVNOM BOLEŠĆU

Nova djevojka Ioana Gruffudda ogolila dušu: ‘Dijagnoza mi je postavljena još 2018.‘

Australska glumica i producentica i nova djevojka slavnog glumca Bianca Wallace pratiteljima na Instagramu otkrila je kako se već godinama bori s teškim simptomima multiple skleroze.

Bianca Wallace, nova djevojka glumca Ioana Gruffudda koji se proslavio ulogama u filmovima 'Kralj Artur', 'Fantastična četvroka', '101 dalmatiner', ali i kao peti časnik u filmu 'Titanik', s javnosti je odlučila podijeliti kako se već godinama bori s multiplom sklerozom te je opisala način na koji joj je opaka bolest promijenila pogled na život.

Australska glumica i producentica filma 'The Rain in Spain' ogolila je dušu na Instagramu gdje je vjernim pratiteljima otkrila kako joj je multipla skleroza dijagnosticirana još 2018. godine od kada se u tajnosti borila s kroničnim zdravstvenim stanjem.

U intimnoj ispovijesti odbacila je glasine o tome kako se njezina novogodišnja objava u kojoj govori o "najnižim od loših vrijednosti" odnosi na tračeve oko njezine veze sa slavnim glumcem izjavom da bijes oko njezine nove ljubavi nije ni "zagrebao" površinu spomenute rečenice.

"U listopadu 2018. dijagnosticirana mi je MS vrlo agresivnog oblika, koja se pojavila brzo i s teškim simptomima", objasnila je glumica i producentica koja je bolest otkrila nakon što nije mogla uzeti olovku sa stola na tadašnjem radnom mjestu.

Čitajte i: Spojili ih dalmatineri! Glumica otkrila da je suprug napušta nakon 20 godina: ‘Više me ne voli‘

"U roku od nekoliko tjedana više nisam mogla hodati, cijela moja desna strana bila je potpuno paralizirana", otkrila je glumica koju je teško stanje potaknulo da u potpunosti promijeni pogled na život.

"Bila sam jadna, nesretna, nisam znala hoću li opet hodati. Živjela sam sa žaljenjem. Nisam znala što će mi se dogoditi, a zbog prirode MS-a još uvijek ne znam. Sila je stvorila ono što sam sada. Zato uvijek govorim ljudima da samo slijede svoje srce, jer iz iskustva znam koliko žaljenje može biti iscrpljujuće", ispričala je glumica koja je zbog oslijepljivanja i oštećenja živaca na licu počela koristiti i botoks, dok je u videu kojeg je podijelila na Instagramu pokazala i kako joj drhte ruke.

Čitajte i: Anđa Marić s multiplom sklerozom bori se cijelo desetljeće: ‘Nakon šest godina hodam bez štapa‘

"Tijekom razdoblja visokog stresa i jakih negativnih emocija gubim sposobnost hodanja", opisala je svoju borbu Bianca koja je zbog veze s Ioanom donedavno punila medijske naslovnice zbog veze s glumcem koji se tek nedavno nakon 13 godina braka rastavio s bivšom ženom Alice Evans.

Čitav razvod bivših supružnika obilježen je, naime, velikom dramom nakon što je britansko-američka glumica Alice Evans Ioana optužila za nevjeru s od nje 21 godina mlađom Biancom.

"Hej, Bianca Mae Wallace, kradljivice mog muža, osobo koja mi je uništila život koji sam toliko dugo gradila, osobo koja si rasplakala moje dijete i koju nikada neću zaboraviti. Uglavnom, netko me večeras upozorio da svaki put kad objavim neku svoju relativno slatku fotografiju, u roku od 19 minuta pojavi se neki trol koji se pretvara da je na 'Biancinoj strani'. Iako, ne razumijem kako bi netko mogao biti na strani takve kučke koja odvaja oca od njegovih dviju kćeri koje ga obožavaju, osim ako ta osoba nije u potpunosti lišena ljudske empatije. Sretno, Ioane. I oh, razmišljala sam da stavim Biancinu sliku pokraj jedne od mojih (nakon svih onih tvojih komentara - imaš 50 godina! Odustani! Tako si debela!), ali nisam. Jer to nije moj način. Kako ti se ovo sviđa?", napisala je tada bijesna glumica na Instagramu koja s Ioanom ima dvije kćeri.

Linker
25. travanj 2024 17:47