Treba utjehu

Nova ljubav na pomolu? Jennifer Lopez tajno se sastaje s poznatim glumcem za kojeg je nekada bila zaručena

Nakon što je prekinula s Alexom Rodriguezom, za kojeg je bila i zaručena, latino zvijezda druži se sa svojim nekadašnjim zaručnikom Benom Affleckom kojeg su paparazi uhvatili kako ulazi i izlazi iz njezinog terenca.

Iako nitko nije mislio da će do toga doći, latino zvijezda Jennifer Lopez i bivši bejzbolaš Alex Rodriguez nedavno su razvrgnuli zaruke i svoju četverogodišnju vezu. Par je prvotno demantirao navode da su prekinuli, no sredinom travnja dali su službenu izjavu u kojoj su izjavili da su shvatili kako bolje funkcioniraju kao samo prijatelji.

Čitajte i: Bivši sportaš dozvao se pameti i želi se vratiti Jennifer Lopez! Hoće li mu oprostiti navodnu nevjeru?

image
Ben Affleck i Jennifer Lopez dok su bili zajedno.
PHOTOlink/Everett/Profimedia

"Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo što ćemo to i dalje ostati. Nastavit ćemo surađivati ​​i podržavati jedno drugo u našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugome i našoj djeci. Iz poštovanja prema njima, jedino što možemo reći jest hvala svima koji su nam uputili lijepe riječi i podršku", poručili su.

image
Jennifer Lopez na putu do svog studija.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No, čini se da je J.Lo pronašla utjehu u glumcu Benu Afflecku s kojim je davno bila zaručena. Prema izvorima za magazin Page Six, Affleck se u zadnje vrijeme često druži s pjevačicom, a neki dan je viđen kako izlazi iz njezinog bijelog terenca Escalade.

Osim toga, uhvaćen je kako dan za danom izlazi iz Lopezinog doma u Kaliforniji, ulazi u terenac, koji ga potom ostavlja na drugoj lokaciji. Iako bivši zaručnici nisu viđeni zajedno, izvor je potvrdio da se druže.

"Njezino osiguranje ga pokupi na obližnjem mjestu i odvozi nakon nekoliko sati provedenih u njezinoj kući", dodaje izvor. Affleck je navodno čak tri puta posjetio Lopez nakon što se vratila iz Dominikanske Republike, gdje je snimala svoj novi film "Shotgun Wedding".

image
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez.
MediaPunch/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Čitajte i: Demantirali prekid pa ipak prekinuli! Jennifer Lopez i Alex Rodriguez službeno potvrdili kraj

Ipak, izvori bliski holivudskim zvijezdama tvrde da su J.Lo i Affleck samo dobri prijatelji te su to "oduvijek bili". Affleck i Lopez bili su zaručeni 2002. godine, no 2003. godine su odgodili vjenčanje, a u siječnju 2004. su prekinuli.

Za prekid s Rodriguezom, tvrde strani mediji, kriva je njegova nevjera s Madison LeCroy (30), zvijezdom reality showa "Southern Charm". Sportaš je shvatio što je učinio te se nada da će mu se J.Lo ipak vratiti.

Linker
13. travanj 2024 21:04