INSPIRATIVNA PRIČA

Nova uloga Kristen Stewart: U romantičnom filmu glumit će djevojku bodybuilderice

Vijesti o novoj ulozi američke glumice stižu nakon što je osvojila prvog Oscara za ulogu princeze Diane u filmu Spencer.

Američka filmska glumica Kristen Stewart niže filmske uspjehe nakon što je primila Oscara za ulogu princeze Diane u Spenceru. U novom romantičnom filmu Love Lies Bleeding igrat će djevojku bodybuilderice, a riječ je o inspirativnoj priči koja opisuje sve poteškoće i životne prepreke žene koji silno želi uspjeti u svijetu bodybuildinga.

Kristen glumi jednu od glavnih uloga u filmu, dok sporednu žensku ulogu producenti još uvijek nisu izabrali. Film Love Lies Bleeding režirat će Rose Glass, koja je debitirala u dugometražnom filmu 2019. godine psihološkim hororom Saint Maud.

Inače, Kristen je prvu važniju ulogu igrala u filmu 'Soba panike' u kojem je glumila sa slavnom Jodie Foster. Za tu je ulogu dobila odlične kritike pa su ubrzo zaredali i novi poslovi te filmovi Đavolje ždrijelo i Misija bez dozvole. Najviše je pohvala od filmskih kritičara dobila za ulogu u filmu 'Speak' gdje je glumila silovanu djevojčicu koja nakon tragedije prestane pričati.

Čitajte i: Nakon prospavane noći: Will Smith se ispričao Chrisu Rocku zbog sramotnog napada

Iako se Kristen poslije pojavila u desetak hollywoodskih filmova, tek je krajem 2007. godine postala planetarno popularna nakon što je igrala jednu od najvažnijih uloga u životu. Tada je, naime, od redateljice Catherine Hardwicke primila poziv da odigra ulogu Belle Swan u filmu Sumrak, prema istoimenom književnom predlošku Stephenie Meyer. Iako su se producenti nadali uspjehu, euforija koja je zavladala pošto je film stigao u kina nadmašila je sva očekivanja.

Čitajte i: Snimljen je film koji nećemo moći pogledati, osim ako ne poživimo još stotinu godina

O njenom privatnom životu se ne zna mnogo jer ne otkriva previše o sebi u javnosti. U intervjuu s Vanity Fair-om 2008. godine, izjavila je da je u vezi s glumcem Michaelom Angaranom, s kojim je glumila u filmu Speak. Trogodišnju vezu prekinula je u travnju 2009. Također je bila u vezi s Robertom Pattinsonom nakon snimanja Sumrak sage, međutim sreću u ljubavi pronašla je tek sa scenaristicom i glumicom Dylan Meyer, s kojom se na koncu i zaručila.

Linker
24. travanj 2024 20:16