ljubavni ples u toplesu

Novi početak Halle Berry! Slavna oskarovka tvrdi da je u glazbeniku konačno pronašla svoju srodnu dušu

Nakon pet mjeseci veze Halle Berry uspjela je nagovoriti svog dečka da objavi njihove zajedničke fotografije na Instagramu iako on svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Van Hunt je, tvrdi, čovjek njezinog života.

Nakon što se prije pet godina rastala od Oliviera Martineza, francuskog glumca s holivudskom karijerom, američka glumica Halle Berry (54) do nedavno je službeno bila sama. U tih pet godina samovanja, ako joj je za vjerovati, posvetila se poslu i djeci, 12-godišnjoj Nahli iz veze s kanadskim manekenom Gabrielom Aubryjem te 7-godišnjem Maceu iz braka s Martinezom.

No izgleda da je oskarovki ponovo zasjalo sunce na ljubavnom nebu, pet mjeseci je u vezi s s četiri godine mlađim glazbenikom Van Huntom, a povodom Valentinova na Instagramu je objavila je fotografiju kako se ljubi sa svojim odabranikom u jednakim hoodicama. Napisala je i komentar posvećen prazniku ljubavi, a zaključila je - Ako žarko želiš ljubav, pronaći ćeš svoj par, svoju srodnu dušu, svog čovjeka... čak ako za to treba čekati 54 godine. Uz fotografiju je objavila i video u kojem zagrljena sa svojim dragim pleše uz njegovu pjesmu u toplesu.

image
Uz glazbenika Van Hunta navodno je pronašla ljubav života.
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Čitajte i: Halle Berry napali zbog načina kako se sa sinom zabavlja u karanteni: 'Je li ovo tvoj sin ili kći?'

Van Hunt strogo čuva svoju privatnost, no za Halle je napravio iznimku!

Halle Berry jedva je dočekala pristanak svog partnera kako bi mogla na društvenim mrežama objaviti zajedničke fotografije jer koliko je poznato, Van Hunt, inače dobitnik Grammyja, privatni život čuva kao zmija noge. Jedino što se zna je da iz bivše veze ima 19-godišnjeg sina kojeg obožava. A glumica je priznala da je svog dečka upoznala sa svojom djecom, a ako i nije nema sumnje da su na njezinim društvenim mrežama vidjeli koliko uživa s njihovim novim 'tatom'.

image
Halle Berry bila je silno zaljubljena u svog supruga Erica Beneta, no on ju je konstantno varao zbog svoje ovisnosti o seksu.
ROBERT HEPLER COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zgodni kao Halle: Glumica otkrila kako održava formu uz dvoje djece koji su neprestano s njom doma

Glumica je, naime sigurna da je konačno, nakon brojnih veza u svojoj 55. godini pronašla onog pravog, iako je to mislila i za sve svoje bivše dečke, uključivši i tri supruga.

Između ostalih povezivalo ju se sa kolegama Kevinom Costnerom, Wesleyjem Snipesom, Eddijem Murphyjem, Billyjem Bobom Thorntonom i mnogim drugima. Glumica se udavala tri puta. Prvi put 1993. za zvijezdu baseballa s kojim ostala u braku pet godina. Zatim je uslijedio brak s glazbenikom Ericom Benetom, koji ju je vrlo brzo nakon vjenčanja počeo varati opravdavajući se da je bolestan i ovisnik o seksu. Iako je u njega bila zaljubljena preko ušiju pa je čak i posvojila njegovu tada petnaestomjesečnu kćerkicu koja je u automobilskoj nesreći izgubila mamu, brak nije izdržao niti tri godine.

image
Gabriel Aubry s holivudskom divom turbulentno je završio ljubav.
HUMBERTO CARRENO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Prolazili su pakao: Opet se razvlači prljavo rublje Halle Berry i njezinog bivšeg partnera i svi su šokirani

Problematična veza s manekenom i fatalna ljubav s Olivierom Martinezom - s njima je dobila djecu, no ni to nije bio zalog doživotne ljubavne sreće

Potom se 2005. upustila u vezu s plavookim manekenom Gabrielom Aubryjem s kojim je dobila kćer Nahlu, a lijepi par s naslovnica glamuroznih časopisa ubrzo se preselio na stranice crne kronike. Naime, ljepuškasti maneken pokazao se kao veliki agresivac, a glumica ga je optužila da je rasist, sociopat te da ima psihičke probleme koje ne želi liječiti. Njihova pravna bitka za skrbništvom nad kćeri počela je 2010. i trajala je sve do nedavno.

image
Olivier Martinez i Halle Berry dobili su sina i imali veliku ljubavnu priču, no, nisu uspjeli održati vezu jer su navodno oboje bili pretvrdoglavi za kompromise.
WXD/MAVRIXPHOTO/PROFIMEDIA

Čitajte i: 'Sada znate': Halle Berry popustila pritiscima i na originalan način otkrila tko joj je osvojio srce

Nakon ove gorke veze, oskarovka se zaljubila u francuskog šarmera Oliviera Martineza i činilo se da je konačno pronašla muškarca svog života. Profinjeni i samozatajni Martinez njezinu kći prihvatio je kao svoje dijete, čak se potukao i s Aubryjem koji je izvukao kraći kraj kada ih je jednom došao pijan provocirati, a par je ubrzo dobio i preslatkog sinčića. No, ljubavna idila nije dugo potrajala jer su navodno uz svo uvažavanje, oboje bili pretvrdoglavi i nespremni za najmanje kompromise. Razišli su se 2015. bez puno gorčine i od tada su oboje bili bez partnera. Bar donedavno. Naime, Halle Berry koja je često govorila da zapravo voli biti sama, čini se da joj je ipak draže biti zaljubljena.

Linker
19. travanj 2024 07:25